- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Miből jött le neked, hogy nekem szent és sérthetetlen az AMD???
A francokat.. Utáltam, hogy anno a passzív X1300-tól forrt kb a gépem.. Utáltam, hogy az MSI HD 4890 Cyclone kártyám terhelés alatt olyan hangos volt mint egy vadászgép. Utáltan, hogy az 5850-em.... Na abba nem utáltam semmit..Volt még nagyon sok kártyám ami ind AMD volt, de nem mondanám, hogy mindíg elégedett voltam velük.. Sőt.. Ennek ellenére mindig azt vettem mert márka hűséges vagyok..
Egy Golfost sem tudsz megtéríteni, hogy márpedig a Toyota jobb attól függetlenül, hogy sokat mérgelődik és álmatlan éjszakái vannak a Golfja miatt.
Azért van AMD-m, mert...
Mindegy is.. Tényleg akármeddig beszélgethetnénk erről és nem ez a cikk témája.. -
MK VII
veterán
Húha.. Bocsánat, hogy az adatlapomon AMD kártya szerepel.. Ettől még nem vagyok nem pártatlan..
"Mikor jött ki olyan cikk hogy az AMD-ben valami nem működik, vagy ha igen, akkor hibásan? És akkor most nézzük azt, hogy mennyi ilyen jön ki a konkurens gyártókról."
Írja le valaki.. Ugyan úgy elolvasom és hozzászólok mint ehhez..
Írd le mondjuk Te, hogy az AMD nek mi a hátránya... Szedd össze azokat a dolgokat amik az AMD hiányosságai vagy hátrányait tükrözi és nagyon szívesen elolvasom. De most komolyan...
Ezzel jönni, hogy az AMD-ről miért nincs ilyen cikk.. Ugye Te sem gondoltad komolyan..
Ő fogalmazta meg teljesen jól a cikk alatt kialakul hozzászólások lényegét..
Tudod nem egy nem kettő embernek ajánlottam inkább GTX960-at vagy akármi más NV kártyát mint AMD-t, mert szerintem is összességében mindent figyelembe véve jelenleg jobbak mint az AMD-s társaik..
-
janos666
nagyúr
Nem feltétlenül tennék most rá pénzt (máig eszembe jut erről, hogy a Geforce FX időszakban lett volna kedvem, de nem vettem nVidia részvényt [mert még <18 éves voltam
]), de szerintem nem fognak becsődölni, mert nem érdeke az most igazából egyik nagy konkurensüknek sem (akikkel 2+1 szereplős piacokon "versenyeznek", azoknak szerintem jobb egy zombi, akit könnyen le tudnak futni, mint egy hulla, ami körülöttük bűzlik*) illetve ott van most pl. a Sony és Microsoft konzol is (amikre esetleg rossz fényt vetne, és nem tudom kiknek mit szállítanak még mostanság hasonló tételben egyedi rendelésre).
(*Ezt nem úgy értem, hogy már most is zombik, hanem hogy egy ponton, ahol igazság szerint végleg bedőlnének, akkor ott csinálna belőlük szándékosan zombit valaki.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest