Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz Dr. Akula #76 üzenetére
Nem érted mire gondolok. A Samu/Apple esetében pont vannak márkaboltok / bemutatótermek / hivatalos honlap ahonnan lehet rendelni /venni egyenesen a gyártótól készülékeket az eredeti áron. Ennél kevesebbet nyerészkedni szerintem lehetetlen, csak mókolással. Ami mondom, nem baj, jól tud jönni az embernek, de nem lehet erre számítani, hogy stabilan mindig adódig a lehetőség.
A szolgáltató az rendben van, gagyi és drága, egyetértünk, azért mint legutolsó lehetőség még él.Az is világos, hogy így sok áttételen miért is jó, hogy nem lesz 16GB csak nagyobb verzió. Egyetértünk ebben is.
Én csak azt nem értem továbbra sem, és itt most áttérek csak az Apple-re végülis arról szól a cikk, hogy miért baj ha van kicsi is? Ott az Apple.hu, onnan aztán azt rendel bárki amit akar akár gravíroztatva is a gyártótól egyenest. Nem szolgáltató, gyártó!Keem1 hát annyiban lehet azért reménykedni, hogy az ársávok megmaradnak, magyarán a 16GB áráért kapod most a 32GB -ot. De itt sokaknak nem emiatt nem tetszik a lépés, hanem mert amúgysem beszerezhető a nagyobb (?)
-
Keem1
veterán
válasz Dr. Akula #76 üzenetére
Ne mondd már, hogy egy normáliksan kereső, magára valamit is adó, iPhone-vásárlást magának megengedő ember szolgáltatótól részletre veszi a szifont. Ez elég groteszk
A villogók, tinik, stb. nem számítanak, nekik apuci pénzéből elég az alap verzió is.
Ferrarit se veszek csórón hitelre, hogy nyögjem a részleteket, de villogni tudjak.[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Dr. Akula #69 üzenetére
Semmi, mondom, érthető, ha a szolgáltatót valaki ki akarja kerülni. De ettől függetlenül a "sarki nepper" árai miatt és készlethiánya miatt biztos nem fogom elítélni sem az Applet sem a Samut. E két gyártónak pont vannak bemutatóboltjai / honlapja ahol lehet rendelni ,egyenes a gyártótól, márkaboltból, függetlenül, mindenhol azonos áron.
Ha ez alá megy valahogy a nepper gyerek , akkor valamit mégis "bugázott" Persze ez tök mellékes és engem sem érdekelne, de azért formális keretek közt ne ezt tekintsük már a mérvadónak talán.. Ez inkább olyan "adódó pillanatnyi üzlet/lehetőség". -
haddent
addikt
válasz Dr. Akula #38 üzenetére
Már nem azért, de miért kell "kereskedőtől" venni? Ott van 3 nagy szolgáltató, ott van az Apple.hu. Kell ennél több? Ja hogy fél áron meg Áfa nélkül okosban kéne és még válogatunk is..?
Értem én hogy piszok drága és jogos, hogy túlárazottak, de akkor mondjuk ki azt, hogy a csúcskészülékek túl drágák. Ne azt, hogy rossz, hogy van kis háttértárral is..Oliverda téged sem értelek.. ezt már kész tényként kezeljük, hogy minden iphone (/más telefon is) kötelezően kiszivárog mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest