- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Tigerclaw #55 üzenetére
Hmm egy korábbi reklámban láttam, amikor a csaj meg a faszi a kanapén ülve, a kezével lapozgatott a filmgyűjtemény között. Persze ott sem ujjal, hanem tenyérrel.
Ebből következtettem, hogy hátha lesz valami komolyabb vezérlésre is lehetőség.Én mindenesetre várok. Egyrészt még mocskosul drága. Másrészt kíváncsi vagyok az első visszajelzésekre, videókra, bemutatókra, tesztekre (PH!). Aztán várok programokra. Nem játékra. És aztán ha minden információm meglesz, na majd akkor döntöm el, hogy végülis érdemes-e megvenni vagy sem.
Sok időnk nincs játszani. A gyerek még 3-4 évre van attól, hogy ilyenekkel játsszon. Tehát marad a vezérlés. Ami meg ha tényleg ennyire szar lesz, akkor nem veszem és várok tovább
@lumpen_stex:
Fölösleges összehasonlítgatni. Xboxnál a hardverre optimalizálják a programot direktbe. Ilyen alapon és módon nyilván egy 4 éves, 1000 forintos VGA is elvinné az adott játékot ha arra lenne direktbe optimalizálva a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest