- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Jó, nem mind, de míg jelentős piaca lesz. Azért azt is nehezen tudom elképzelni, hogy majd akkor jól megnövelik ezen elemek számát, mikor a felhasználók 2% rendelkezik megfelelő hardver/szoftverrel.
Mondjuk ez igaz, ha jól rémlik voltak olyan címek korábban is amik beindították a gépfejlesztést sokaknál
-
-FreaK-
veterán
Igen, csak ezt úgy képzelem el, hogy az ilyen elemek számát akkor fogják a programozók a játékokban megnövelni, ha már mindeki gépében kompatibilis hardver és szoftver lesz, vagyis lesz elég piaca, hogy megérje úgy fejleszteni (persze lehet tévedek). Ez eddig nem történt meg az eddig tapasztaltak alapján, és szerintem még jó pár év ha be is következik. Ezért is írtam, ez egy új fejlesztési irány.
Viszont, még ha ez be is következik, akkor sem lesz ez egy általános „varázsszer” (marketing sugallja), ami minden esetben jelentős gyorsulást okoz, legalább is én így gondolom.
Lényeg a lényeg: ha ez egy általános, komoly előrelépés is lesz, mint ahogy hangoztatják, akkor az még messze van…
..vagy rosszul gondolom az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest