Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
<Adamsky> #246 üzenetére
Nem én találtam ki a kifejezést, csak kérdeztél, válaszoltam.
Akkor egyszerűen nem neked való. Amúgy az említett iphone SE (a régi) vagy i7 bőven jó az általad felsorolt feladatokra is.De kötekedni én is tudok:
A telefont alapból nem veszítjük el, nem törjük be a kijelzőjét, hiszen vigyázunk rá. Oh, wait.
Sokan mégis megteszik, előfordul stb. Buliban ez meg hatványozottan igaz. Ezért vannak úgy - az ügyetlenebb, ámde okosabb típusú emberek - hogy akkor bulizni nem visz olyan drága telefont, mert mi van, ha baja lesz. És akkor visz magával egy olyat, amit kevésbé sajnál, ha mégis történik vele valami. Ennyi.(#249) <Adamsky> : pár éve valóban ilyen gombos telefonokat ajánlottak, mert telefonálni ezzel is lehet, kicsi, és nem dől össze a világ, ha elveszik. Azóta változott a világ, az igények, így már bulizni is okostelefonnal mennek az emberek, de urambocsá', sajnálják a 400e-es új iphone-t vagy s20-at
-
arcsin
senior tag
válasz
<Adamsky> #246 üzenetére
Nekem van egy lg g2-m (12 ezer volt tavaly ph-n, patika) olyan céllal ha pld komcerten kib.szák a kezemböl, zsebmböl. Mondjuk balestek mindig lehetnek,sátorban rágurulok, stb. Arra a mostani xiaomi note 4et féltettem volna 1 évvel ezelött is. Vagy pld, Nápoly, ott majdnem ellopták 2x is a kis lg-t, de inkább azt, mint a másikat amin érzékeny adatok is lehetnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest