- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ghiottone #1467 üzenetére
Én is visszamondtam a Pixel 4a előrendelésem, hogy a fene essen belé!
Bár annyira nem tetszik a 4a 5g mérete, de valahogy mégis megbarátkozom vele, mert az kapott csak ultrawide kamerát az olcsóbbak közül(először Pixelben
), ill. akkor már nagyobb aksit kapok hozzá meg erősebb hardvert. Na meg kiszámoltam, hogyha eladom a mellé kapott fülest 140 Euróért(ami majdnem fele az új árnak), akkor végül ugyanannyit fizetek, mintha a sima 4a-t rendeltem volna, de cserébe erősebb hardvert meg nagyobb aksit kapok. Szóval egyelőre nekem is folytatódik a kálváriám.
(#1461) szabi__memo Repült is a szavazat a 4a 5Gre.
-
-
*RLaci*
addikt
válasz
ghiottone #1256 üzenetére
Ezt mondom, nagyon nehéz ma ennyire arányos méretű telefont találni. Tény, hogy a 16:9-hez ez is hosszúkás de na
sphe Nem tudom mióta használod a P2-t de szerintem annyira beégett neked, hogy nehéz lesz utódot találni.
A kijelzőről még annyit, hogy szinte minden tesztben dicsérik és ezt én is csak alátámasztani tudom(sok telefonom volt, van összehasonlítási alapom, na jó persze ez nem egy note 20 u display) . Nem lehet, hogy ott is valami hiba van neked, vagy csak egyszerűen megszokta a szemed a P2 kisebb és ezáltal élesebbnek tűnő kijelzőjét? -
arcsin
senior tag
válasz
ghiottone #1139 üzenetére
Van alzás topik, ott keresgélj szerintem.
-
bbendre
őstag
válasz
ghiottone #1126 üzenetére
Nem teljesen. Az elmosáshoz is jó lenne de a Facebook pl erre használja: (ha jól tudom)
-
sphe
senior tag
válasz
ghiottone #897 üzenetére
Igen, a pixel nagyon osszehangolta a szoftvert a szenzor-lencse-kernel hármassal
Vannak portolt gcamok OP és más telefonokra is, de nem azokra lettek írva; fórumtag egyik (korábbi pixel verzió) fórumban írta, hogy még portolt gcammal is sokkal jobb maradt a pixel (annak ellenére, hogy egy ideig OP-t használt a jobb vas - 120hz display - satöbbi miatt) -
Prowler
senior tag
válasz
ghiottone #890 üzenetére
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra, én is 4a-t akartam de nem volt kedvem közel 2 hónapot várni rá és inkább vettem egy 7T-t. Nagyon jó telefon és a kamera is szuper, eddig minden tetszik. Nem tudom mennyiben nyújtana többet a Pixel képminőségben, és is elég jó képeket lő.
-
-
válasz
ghiottone #878 üzenetére
Pedig nem lesz hamarabb
:
Das Pixel 4a ist in Deutschland nur in Schwarz erhältlich. Es soll ab dem 10. September 2020 bestellbar und ab 1. Oktober im Google Store, Vodafone, O2, Mobilcom Debitel und Media Markt / Saturn verfügbar sein. Mit 6/128 GB kostet es 349 Euro (UVP). Bis Ende 2020 liegt die UVP aufgrund der reduzierten Mehrwertsteuer bei 340,20 Euro, später dann 349 Euro. computerbild -
sphe
senior tag
válasz
ghiottone #817 üzenetére
Hát most lehet benne némi igazság. Múlt héten rendeltem és:
Delivery Estimate
Tuesday, September 22, 2020 - Wednesday, October 14, 2020 by 8pmFeldásról nem jött értesítő és rendelés leadásakor megadtam a kártya adatokat, viszont a pénzt nem emelték le, cvc -t nem kértek (amin meglepődtem, mert akkor elvileg le se tudják vonni az összeget későbbiekben sem)
-
törölt tag
válasz
ghiottone #795 üzenetére
Pont ez az, hogy nem olyan egyszerű fenntartani webshopot, ami mindenhova szállít, ha legálisan akarod csinálni, és egy MM vagy Saturn nem nagyon tehetné másképpen. Valami olyasmi rémlik a témában, hogy bizonyos forgalom felett minden célországban kellene helyi irodát fenntartani meg egyebek (bár ez elvben rendelkezésére áll a MM-nak itt, de cserébe egy rakás kereszt-adminisztrációt jelentene gondolom).
-
-
-
s4tch
veterán
válasz
ghiottone #549 üzenetére
Sokadszorra sem értem ezt az akksi témát... A kompakt méret és a nagy telep közül egyet lehet választani. Ennyire visszafogott méretű telefonok nincsenek már sehol. Én örülök neki, hogy kicsi marad a Pixel család. Nálam a 3 éves P2 a mai napig bír egy napot ~4-4,5 óra aktív használattal. Ha valaki többet nyomkodja a telefont, keressen egy nagyobb eszközt combosabb üzemidővel, és lépjen tovább. Aki sokat autópályázik, az sem lovagol azon, hogy egy Ignisnek csak 32 literes a tankja és jajj, de sokszor kell tankolni, hanem egyből vesz valamit 1000 km fölötti hatótávval.
-
-
válasz
ghiottone #519 üzenetére
Nekem az a fő bajom az amcsi Amazonnal, hogy adót és vámot kell még fizetned rá. Szóval onnan rendelni nem jó deal.
Ezért én német Amazonon szoktam kutakodni elsősorban.
(#513) HeadHunter98 Árzuhanásra ne számíts, mikor egyes weboldalak lehozták lehozták, hogy most milyen jó deal a Pixel 3a, mert leárazták, az is érdekesen csak az USA határáig érvényes.
-
Yeffy
veterán
válasz
ghiottone #455 üzenetére
jol teszed.
en par honapja Prime-ozok, nemreg koltoztem varoson belul, es remek segitseget nyujtottak par problemas ugy kezeleseben. mindezt akar az ejszaka kozepen, ha ugy jutott ra idom. a szallitas gyorsasagarol nem is beszelve. tenyleg ugyfelbarat ceg, nem veletlen ekkorak.
az mas kerdes, h kikoltozesem elso munkaltatoja is ok voltak egy raktarban, ami egy rakas szar volt, hasonlokat olvasok/hallok roluk, sz'al ha egy mod van ra, nem dolgozok nekik tobbet. nagyon otvar egy munkaado.
-
válasz
ghiottone #440 üzenetére
Én ilyen 4-6 hónapot saccolok.
Persze jó lenne nekem is hamarább, de remélem azért jövő év elejére felbukkan.
Amúgy ahogy nézegetem a teszteket róla Youtuben most, nehezen tudok megbékélni ezzel a puritán fekete színnel, de végül is egy Dbrand skin orvosolná a problémámat és azzal már legalább ki is nézne valahogy a hátulja. Szerintem be fogom vállalni, mert a kamerája egyszerűen nagyon odavág. Most jártam Baszkföldön és nem volt már helyem magammal vinni a milc kamerámat(súlybeli korlátok), így a Nexus 5x kamerájára hárult a nagy feladat. Nagyszerű képeket csinált, még 4K videót is készítettem vele, mind a hang és kép kiváló(bár a képkockaszám láthatóan instabil kicsit, mert a Snapi 808 nem erre a videófelbontásra lett elsősorban tervezve.).
-
arcsin
senior tag
válasz
ghiottone #421 üzenetére
Innen vettem a googlest. kb 10-11 havonta új android főverzió van. Jó esetben is 1évig v rá garanciád hogy nem avul el. 2 év sec patch az..mondjuk oké, csak mondjuk én 3-4 évig tervezek egy készüléket használni. Van egy Lg g2 is a háztartásban 6 éves készülék, lineage van rajta up to date tiptop
-
Dare2Live
félisten
válasz
ghiottone #175 üzenetére
Amúgy mik az 5G azon előnyei ami miatt ebben az elég árérzékeny 300-500euros kategóriában vki kiad 340 eur helyett 480 eurt?
Feleségemnek kell majd telefon használja hotspotnak, mail, teams, meetingek tehát elég heavy user de az 5G 140+euros árdifijét nem tudom indokolni. Ha az 5G árdifije esetleg 50eur lenne max kb annyit.
-
arcsin
senior tag
válasz
ghiottone #178 üzenetére
Mondjuk nekem benne van a melóhely a lefedettségi térképben( az 5G-t külön be kell jelölni hogy csak azt mutassa) , de nem kifejezetten elterjedt egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged