- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
LackoMester #106 üzenetére
nemtom, én is ugyanezt a felbontást használom csak 24 collon, szintén 5870-nel és nem tudom kiakasztani, minden maxon. ha mondjuk egy 30-as monitorra váltanék jóval nagyobb felbontásra, na ott már lehet, hogy gondolkodnék rajta.
cserélhetnék én is, csak minek? oda jutunk, hogy jelenleg azok cserélnek csak akik ugrás szerűen lépnek technikában, teljesen új pc, vagy a nagyon gazdagok, akiknek mindegy és a lényeg, hogy absz up2date legyen a vas. amig eltudják adni igy is, és hozzák a darabszámokat, ok, de mi van ha pont a modern vasak miatt megáll az eladás.. -
Integra
titán
válasz
LackoMester #61 üzenetére
megnéztem a monitorod, mi a túrónak akarod lecserélni? még az 5870 is többet tud, mint a monitorod felbontása.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest