Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fanti

addikt

válasz Giot #223 üzenetére

800Mhz-en elkocognak feszemelés nélkül.
    A memória meg ugyanaz mint az 5870-en, úgyhogy az 1250Mhz az is síma ügy nekik.

• fanti

addikt

Hát gyerekek, én nagyon sajnálom azt, aki erre a nagy reményű 5830-ra fente a fogát mint amolyan népkártyára, és most csalódni kényszerült.

Én szerintem a ROP egységek felezése az igazán tulzás ebben a kategóriában, mert így a sok-sok shader proci nem tudja kifutni magát.

Nekem egy 5850-es Sapphire kártyám van, még karácsony előtt pár héttel tudtam lecserélni a 4890-es karimat rá, de most ezt az 5830-ast látva örülök, hogy anno váltottam.
    Ez az 5830 egy 4890 DX11-el megspékelve, és csak kissé gyorsabb az 5770-nél.

Minden az árazástól fog függeni, ha egy 5770-nél 5-8 ezressel lesz drágább, akkor talán meg fogja érni, talán.....

Látjátok, ez van ha nincsen meg az egészséges konkurencia. Nincsen még nVidia fermis kari, ezért az ATI egyeduralma érvényesül, aminek ez ékes példája, hogy mit tettek az 5830-al.

A régi 4850 vs. 4830 mennyivel másabb volt ha belegondolok. És most ugyanezt vártuk az 5850 vs. 5830 vonatkozásában, de sajnos hiába.
    Szerintem nincsen létjogosultsága az 5770 mellett az 5830-nak.

Új hozzászólás Aktív témák