- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Lyaly.
Az első tesztet még éjfélkor láttam egy kínai dzsunka oldalon, és reménykedtem hogy hátha rosszul értelemezem a kis házacskákat...igazából a 16 ropi meg a vártnál is kevesebb shader proci nagyon rosszul esett, a képre meg azt gondoltam összekeverték valami mással.
Ez a kártya sajnos nagyon nem olyan mint amilyennek reméltem. Meg is rendeltem ennek "örömére" az 5770-et Vapor-X hűtéssel (de csak mert hirtelenjében nem találtam 4890-est normális áron - egyébként azt vettem volna), legalább kipróbálom mit tud (a 4850 után lesz egy kis növekmény, de inkább az alacsonyabb fogyira meg a tuningra gyúrok).
Szerintem kár volt ezt a kártyát kidobni: nagyon kiegyensúlyozatlan lett ez az arhitektúra (véleményem szerint ez áll a szélsőséges eredmények hátterében), és drága is (ahogy fentebb írták, nálunk is 200 font felett himbálják - hát szerintem sokáig kell lóbálni míg elkel annyiért). Meg abszolút feleslegesen böszme nagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest