- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
"bár ha úgy vesszük, utólag minden találmány vagy újszerű megfogalmazás, netán a meglevő ismeretek újszerű kombinálása triviálisnak tűnik."
Ezzel sem értek egyet. A belső égésű motor régebbi, mint a számítógép, még is lenyűgöz. Archimédesz féle vízemelőt a mai napig nagy ötletnek tartom.
Viszont azt, hogy leegyen egy gép teljesen elektronikus vagy, hogy kell input/output egység egy géphez, meg hogy legyen univerzális ezekben semmi extrát nem látok. A bináris számrendszer, meg hogy külön legyen a program tárolása és a program számára memória, az talán, de lehet, hogy aki ezzel foglalkozik, annak triviális ez is.Nem igénytelenségről van szó, hanem már olyan mértékű tudás halmozódott fel, hogy ki kell dobni részeket a tananyagból, mert kell hely fontosabb/naprakészebb tudásnak. Egyszerűen nem lehet mindent megtanulni.
-
Ghoosty
őstag
"Neumann Jánosról viszont szerintem az alapműveltség része tudni, anélkül meg talán még segéd számítógép-karbantartó se legyen valaki, hogy ne tudjon a Neumann-elvekről."
1. Azért én kíváncsi lennék, hogy a teljes lakosságra vetítve elérné-e az 5% azoknak a száma, akik tudják, hogy mit csinált ez a bácsi
2. Annak idején tanultam, most rákerestem és 2 elvet tudtam, meg 1-et úgy nagyjából. Azokból amit tudtam, a soros utasítás végrehajtás már nem is él. Univerzális gép elve se kizárólagos.
3. Manapság már semmi újszerű, meglepő nincs ezekben az elvekben, így nem hiszem, hogy bármivel is rosszabb szakember lenne valaki, mert nem tudja ezeket az elveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest