- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Ne viccelj már, simán le tudják tiltani az IMEI-t a telefonon és onnantól kezdve nem tudsz a hálózathoz csatlakozni. Bármelyik telefont. A hardver nagyjából semmire nem jó (tüzet lehet gyújtani az aksival) a szoftver nélkül, a szoftver azt csinál a hardverrel, amire programozzák. Szerinted volt egy kapcsoló a note7-ben, ami 30-60 százalékra korlátozza a töltési maximumot és ezt így bekapcsolták?
-
persil
nagyúr
Igen, a telódat lekapcsolják, a mosógép percre pontosan 2 évig megy, a laptopodban csak 2 percig bírja a turbót az i7 és a jövőre a 10-es tojásban is csak 9 lesz, meg gyíkemberek, meg chemtrail.
Blablabla.
Nyilvánvalóan meg TUDJÁK csinálni, igen, mindegyik gyártó, de most nem jókedvükből tették, hanem mert a degenerált, ostoba trogloditák nem hagytak nekik más lehetőséget.
Soha - de tényleg, soha életemben, pedig már 31 vagyok - nem kellett azért telefont cserélnem, mert egy akár csak picit is gyanúsan belassult volna. Minden telefonomat azért adtam el, mert beleszerettem egy másikba, vagy, mert ténylegesen tönkrement.(gombnyomásra a gyártó nem tudja kiverni a kezemből, így ezt talán kizárhatjuk)
Hidd el nekem, hogy, ha megveszed egyszer a 200 ezres csúcstelódat, akkor onnantól a samsung-ot, vagy bármelyik másikat nem fogja érdekelni, hogy fél évig, vagy 10 évig használod. Ha újat veszel, annak csak örülnek, de lelassítani, meg lekapcsolgatni senki nem fogja. Az meg, hogy egy régebbi hardveren esetleg nem álomszerű a legújabb os frissítés... nagy meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- BMW topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest