Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stanlee

őstag

válasz bambano #1 üzenetére

Szerintem erre van kulon oktatas, hogy ha a fene fenet is eszik, a kuncsaft fele sose szabad negativat mondani a ceg szolgaltatasarol. En mar kaptam a munkaltatomtol szobeli megrovast (az osszes felettem levo szintrol), mert az egyik ugyfelunknek el mertuk mondani a kollegaval, hogy szerintunk szar amit a ceg neki odatett (ilyen feladatra ezt a gepet sose adtuk meg el), es ez a mi privat velemenyunk, mert megkerdezte tolunk, hogy mit gondolunk a leszallitott arurol. Persze mindenki tudta, hogy csokis muffin nev alatt szaritott szart adtunk el, ezert nem is feszegettek a dolgot. Utana mar csak a projektmanager mondhatott a kuncsaftnak barmit, de oszinten, ha hetek ota ul az ember a megrendelonel, es mar a 20. fele megoldassal jon elo, es az sem mukodik, akkor kodosithet a manager, nagyon naiv ugyfelnek kell lennie, aki meg hisz neki.

En az egyenes, nyilt beszedet jobban szeretem, mert az lehet, hogy neha kellemetlen, de utana legalabb nem kell hazudni folyamatosan es a hazugsagok halmazaban elveszni.

Új hozzászólás Aktív témák