- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricardo
titán
Kérdés az hova pozicionálják az "A" jelölést mindig a család legalapabb tagja kapta. Nem tudom azt mit akarnak azzal, hogy a legszerényebb változatból csinálnak egy pro verziót
-
ates
aktív tag
Az 1 - 2 nappal korábbi hirben nem szerepelt a jóval korábban beharangozott 4/64-es verzió, nagy valószínűséggel ez lesz az. Az hogy full hivatalosan eljut e hozzánk kérdèses. A R7A - nál is volt egy olyan érzésem, hogy a sima R7-nek nem akartak konkurenciát állítani az árérzékeny alsó szegmensében, ezért maradt el a forgalmazás a MiStoreban. RAM tárhely kombinációk amúgy is szűkösebbek a hazai forgalmazásban, mint a kínai webshopok kínálatában. Sok még a kérdés.
-
DJGABI
addikt
sajna valszeg csak a 4/64es változat neve lesz ez... soc-hoz nem hinném h nyúlnak (ne legyen igazam) meg kérdés itthon lesz-e hivatalosan kapható, vagy megint csak india/kína only
-
forgonati
őstag
Nekem rémlik hogy volt Pro modell, a 4A 32GB verzióját nevezték így weboldalakon, bár azt nem tudom higy ezt a Xiaomi adta-e neki vagy csak ezek az oldalak aggatták ra. Lehet az utóbbi...
-
Szerintem egy nagyobb tárhely-változat lesz inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igaz, hogy a Redmi A szériában szokatlan, vagyis példa nélküli lenne egy Pro modell, de már kapott RF hitelesítést, úgyhogy lesz.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: Habemus papam
- Mobil flották
- Túraautó topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest