Várjuk a Redmi 8A Prót

Igaz, hogy a Redmi A szériában szokatlan, vagyis példa nélküli lenne egy Pro modell, de már kapott RF hitelesítést, úgyhogy lesz.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy milyen formában és árszinten tervezi a Xiaomi prósítani a Redmi 8A-t, de annyi biztos, hogy a készülék megfelel a rádiófrekvenciás expozícióról szóló nemzetközi irányelveknek. A Mi India oldalán a StuffListings szúrta ki a készüléket a lista alján, ami azóta viszont eltűnt a nevezett felsorolásból, a Twitteren azonban megtalálható a képernyőfelvétel.

A belépő szegmensben több ajánlata is van a Xiaominak, de a Redmi 8A vagy Redmi Go 100 dolláros árszintje és a lényegesen komolyabb képességű Redmi 7 itthon 46 ezer forintos kategóriája között éppen még elfér egy termék. Mondjuk ujjlenyomat-olvasóval, valamilyen teljesítményű gyorstöltéssel vagy több kamerával. Ilyen alacsony árszinten néhány ezer forint is jelentős eltérés arányaiban, ami adott körülmények között igenis számít.

Azóta történt

Előzmények

  • A legolcsóbbak közt teszi oda magát a Redmi 8A

    Valamennyire megújult a design, érkezett egy korrektnek tűnő kamera, egy nagyon erős akkumulátor, emellé pedig egy kellemes hardver. 100 dollár alatt.

  • Redmi Go - nekik megy

    Az Android Go félelmetesen alacsony szintű hardverekhez tervezett rendszer, de a Redmi most sem elégszik meg az elégséges szolgáltatással. A legolcsóbb itthon elérhető okostelefont rakták össze.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

Hirdetés