Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Az a gond,hogy ezzel már elkéstek.Mire ez kapható lesz több ezer darab számban véget ér a bányász láz.Csak saját tippem,hogy a világ minden táján ha véget érnek a korlátozások és mindenki oda megy és akkor mint előtte és nem lesz otthon ülés akkor kevesebb elektronikai kütyü kell otthonra és helyre áll minden.
-
yodamester10
őstag
Itthon lehet nem sok embert izgat de a cikk szerint mást igen,szerintem nem tart ez örökké.
"A kriptopiac anonimitása régóta aggasztja a szabályozókat és a bűnüldöző szerveket. Nem véletlen, hogy a múlt hónapban Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter és Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke egyaránt a szorosabb pénzügyi felügyelet kiépítésére tett ígéretet."
-
yodamester10
őstag
Az a baj,hogy az istenverte bányászok miatt használtat sem lehet venni normális áron mondjuk egy 1080TI 110-ért vagy új 3070-et 180-ért.46 vagyok saját keresettel de nem őrültem meg,hogy 450 ezret adjak egy kártyáért.2019-ben adtam el a 2070-et 154 körül mert nem volt rá szükségem és időm játszani,most néha leülnék pár órára de nincs kínálat aki meg közel 3x áron veszi annak úgy kell.2017-ben bármelyik pc shopban olyat vettem amire futotta most nem tudsz.
-
yodamester10
őstag
Remélem nyárra bedől ez a bánya mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest