- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Gargouille #163 üzenetére
??
Az adó rendszer nem úgy működik, hogy kriptovalauta, sarki kéregetés, . . . .ect. szó szerint kell keresni benne hanem . . . bevétel, jövedelem ..ect.https://cryptofalka.hu/arfolyam-elemzes/bitcoin-kriptovaluta-adozas-2021/
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
Gargouille #159 üzenetére
Hát igen, van a NAV-nak ennél jóval nagyobb problémája is.
-
válasz
Gargouille #155 üzenetére
Amint pénz lesz a coinból egyből követhető, onnan.
-
PitLee
őstag
válasz
Gargouille #155 üzenetére
A "zinternet" szolgáltatótól majd kérnek egy listát .
Amúgy kíváncsi vagyok, milyen hatása lesz ennek a az AAA játék iparra és az ezek köré fonódó pro gamer cuccokhoz.
Biztos csökken/t azon gamerek száma akik a legújabb címekkel a legjobb vasakon nyomultak. -
vaakuum
addikt
válasz
Gargouille #136 üzenetére
inkább töröltem, sok lesz az OFF
-
vaakuum
addikt
válasz
Gargouille #132 üzenetére
Nem lenne ezzel gond, ha világszinten egységesen lenne kezelve és szabályozva, de nincs. Az meg, hogy a rekreáción lovagolsz, hülyeség, mert mindig vannak olyan igényei bármelyik embernek, ami szembe megy társadalommal, vagy a többi emberrel. Pl. te is lélegzel, és elszívod előlem az oxigént. Az élet mindig is egy versenyhelyzet volt, ez az állatvilágban ma is látszik, csak sokan elfelejtették a monitor előtt. De pl. nekem egy óra múlva kezdődik az edzésem, és minimum dupla mennyiségű oxigént fogok elhasználni... de jöhetsz velem rekreálni, nem foglak elzavarni. Vagy lehet, hogy mozgásfüggő is vagyok?
Számolj: gamerek fejenként 1 kártyával alkalmanként néhány órát szórakoznak (ezzel okoznak valamennyi környezeti kárt az energiafelhasználással) vs. magukat minernek titulálók hatalmas eszközparkokkal 0/24-ben Kolompár Eszkobárék tranzakcióit és pénzmosását támogatják ÉS közben okoznak nem kis környezeti kárt az energiafelhasználással is. Ha itt számodra a kettő még mindig "ugyanolyan", a hiba nem bennem van.
Tisztelt bányászok, lehet éppen valamelyik termelő cég vagy kórház ransomware miatti coinban mért váltságdíj fizetését számoljátok és abból utalják nektek a járandóságotokat vagy esetleg egy olaszba eladott tinilány árát vezetitek át az eladónak. Büszke vagyok rátok! Ja, mégsem! -
Reggie0
félisten
válasz
Gargouille #79 üzenetére
Miert kene atmenni mas teruletre? Vegre elkezdenek majd optimalizalni, amire most sosem jut idejuk es igy a regi hw-kbol egyre tobbet kihozhatnak.
-
válasz
Gargouille #55 üzenetére
te 7x24-ben játszol 3-10 GPU-val SLI-ben, végig GPU limiten, majd az utolsó pálya végefelé mindig letörlöd a játékot, hogy rosszul érezd magad?
(a bányászkodást próbáltam hasonlóan "értelmes" játékos példára alakítani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest