Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jakesz

addikt

válasz KubanitoS #87 üzenetére

Én már kb 7-szer végigtoltam a játékot és már lazán végigtolom 45 perc alatt :)

• cskamacska

addikt

válasz KubanitoS #79 üzenetére

Steam profilom szerint 4,4 óra, nem sietve, némi challenge pályával, 1,5. végigjátszásra(egyszer már megvót valamikor nagyon régen). Ezzel sikerült alulmúlni a Zeno Clash játékidejét, amit nagyon rövidnek éreztem, de némi tornyos bunyóval együtt is 4,5 órát töltöttem decemberben vele. Persze ezzel együtt is nagyon jó játék, de, hát izé, na, akkor is. :(

De ha már hosszú játékok, van épp Steam leárazás a Morrowind(1400Ft), az Oblivion(2400Ft), és mindenki kedvenc "Oblivion with guns"(7100Ft) RPG-k fullextrás mindenkiegészítős csomagjaira. Na ezekkelel el lehet lenni egy darabig. :R (a modokról nem is beszélve)

• janos666

nagyúr

válasz KubanitoS #79 üzenetére

Nem olyan hatalmas túlzás, mert 1 nap alatt végigjátszható elsőre is, de másodjára, ha már emlékszel, mit hogy kellett, és van benne gyakorlatod, akkor nem kell több egy délutántól (megjelenés után toltam le egyszer, és most nemrég az ingyen-portal akció és a portal2 híre miatt újra elővettem), de ha nem hallgatod végig a dumákat, csak gyorsan végigrohansz a pályákon emlékezetből, akkor szerintem néhány órára redukálható. Illetve olyan stílusban, ahogy a HL2-t lehet végigvinni ~2 órán belül (beteg mód rágyakorolva, mint ha fizetnének érte), úgy ez is könnyen beleférhet ~45 percbe.

Bár én is mindig mosolygok az efféle kerekítéseken/nagyzolásokon/becsléseken, mert bár se nem vérprofi, de nem is kezdő szinten FPS-ezek, és viszonylag alaposan játszok, de nálam is könnyen akár a duplájára adódik ki a teljes játékidő (esetleg egy felületesebb, második végigjátszás közelíti ezt a kommunális névértéket). Végighallgatok minden beszélgetést, benézek minden sarokba, de akár végigolvasom a plakátokat a falakon, ha olyanok... --- bár azért nem fanatikus módon, csak úgy, ami belefér a türelem-vs-kíváncsiság optimumba, vagy nem is igényel jelentős többlet erőfeszítést (séta közben nézelődni jobbra-balra, nem mereven előre tartani a kurzort, amerre menni kell). Bár az RTS-eknél könnyen átbillenek a túlzott alaposság oldalára (mert ott általában megvan annak az illúziója, hogy akár bármi apróság lényeges lehet még a későbbiek során), utána meg csak szidom, hogy rettenet munka volt ez egy játékért, ahol tulajdonképp semmi érdemi eredménye nem volt annak, amire a játékidő kb. felét áldoztam (pl felkutatni és teljesíteni minden létező sidequestet, hacsak nem tűnik eszement túlzásnak). Bár, épp itt akadnak olyanok, akik még ehhez képest is sok időt és energiát szánnak rá ezekre a játékokra.

Új hozzászólás Aktív témák