- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Linux Mint alól akarok elérni egy Win-es gépet...
"Édesanyámnak kéne a munkájához otthonról elérnie egy Windows-os gépet, és valahogy össze akarom hozni, hogy Mint-en is meg tudja ezt csinálni, ne csak XP alól..."
Szerk: Ok, akkor ez már két megoldás!
Gondolom utána már ki lehet tenni desktopra, hogy anyámnak ne kelljen keresgetnie, csak kattintania, és már induljon is...
hcl: Köszi, kiinduló alapnak jó... Gondolom akkor ugyanazokat az adatokat kell ennél a proginál is megadni, mintha csak XP-n csinálnám a műveletet...
-
Én is akartam régen ilyesmit még a Win7 korszak elején, és valóban sok kis sz*r progi van a témára, de mivel ezek csak meghekkelik a Windows működését, ezért könnyű belefutni olyan esetbe, ahol hibát okoz, vagy különböző villogások, újra kirajzolások árán oldja meg a feladatot, vagy lecserél pár Windows-os fájlt, aminek hála bizonyos progikkal instabil a működés, vagy félperces "not responding"-okat okoz, vagy crash, széteső ablakok, stb.
Én mondjuk csak ingyeneseket próbáltam, és sikerült is megközelíteni a célt, de mindig jött valami, ami miatt nem volt hiba mentes.
Végül letettem róla. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest