Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Linux Mint alól akarok elérni egy Win-es gépet...
"Édesanyámnak kéne a munkájához otthonról elérnie egy Windows-os gépet, és valahogy össze akarom hozni, hogy Mint-en is meg tudja ezt csinálni, ne csak XP alól..."
Szerk: Ok, akkor ez már két megoldás!
Gondolom utána már ki lehet tenni desktopra, hogy anyámnak ne kelljen keresgetnie, csak kattintania, és már induljon is...
hcl: Köszi, kiinduló alapnak jó... Gondolom akkor ugyanazokat az adatokat kell ennél a proginál is megadni, mintha csak XP-n csinálnám a műveletet...
-
Én is akartam régen ilyesmit még a Win7 korszak elején, és valóban sok kis sz*r progi van a témára, de mivel ezek csak meghekkelik a Windows működését, ezért könnyű belefutni olyan esetbe, ahol hibát okoz, vagy különböző villogások, újra kirajzolások árán oldja meg a feladatot, vagy lecserél pár Windows-os fájlt, aminek hála bizonyos progikkal instabil a működés, vagy félperces "not responding"-okat okoz, vagy crash, széteső ablakok, stb.
Én mondjuk csak ingyeneseket próbáltam, és sikerült is megközelíteni a célt, de mindig jött valami, ami miatt nem volt hiba mentes.
Végül letettem róla. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest