- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Linux Mint alól akarok elérni egy Win-es gépet...
"Édesanyámnak kéne a munkájához otthonról elérnie egy Windows-os gépet, és valahogy össze akarom hozni, hogy Mint-en is meg tudja ezt csinálni, ne csak XP alól..."
Szerk: Ok, akkor ez már két megoldás!
Gondolom utána már ki lehet tenni desktopra, hogy anyámnak ne kelljen keresgetnie, csak kattintania, és már induljon is...
hcl: Köszi, kiinduló alapnak jó... Gondolom akkor ugyanazokat az adatokat kell ennél a proginál is megadni, mintha csak XP-n csinálnám a műveletet...
-
Én is akartam régen ilyesmit még a Win7 korszak elején, és valóban sok kis sz*r progi van a témára, de mivel ezek csak meghekkelik a Windows működését, ezért könnyű belefutni olyan esetbe, ahol hibát okoz, vagy különböző villogások, újra kirajzolások árán oldja meg a feladatot, vagy lecserél pár Windows-os fájlt, aminek hála bizonyos progikkal instabil a működés, vagy félperces "not responding"-okat okoz, vagy crash, széteső ablakok, stb.
Én mondjuk csak ingyeneseket próbáltam, és sikerült is megközelíteni a célt, de mindig jött valami, ami miatt nem volt hiba mentes.
Végül letettem róla. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest