- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
LamaCube #946 üzenetére
Jah én azt hittem mindenki szavazhat majd.
De akkor ezek szerint csak az egyesüléskor bent maradtak lesznek ott, plusz Evelin és Cathi.Evelinből kinézem hogy Zsófira szavaz, Cathinek nulla kontaktja volt, szóval ő tuti Dani.
Alex viszont kérdéses, Holtak szigetén egyáltalán nem volt jóban Danival.Dani istenem, szerintem egy sátrat vagy egy ikeás komódot nem tudna összerakni
-
-
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #933 üzenetére
De azért vicces hogy végül Dani nyerte. Eddig az ilyen feladatokban egy idő után kiakadt a válla, szóval a többieknek csak bírni kellett volna tovább. Bár Danin most egyáltalán nem látszott hogy fáradna, a többiek kicsit rosszul is fogtak hozzá mert nem a lábukból tartották magukat hanem támasztásból, azért halt le Alexa meg Máté keze is.
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #914 üzenetére
Úgy gondolom egyet értünk ebben a kérdésben.
Igen, ott van Rózsa a döntő küszöbén, eljutott idáig a taktikájával, ami szerinte a játék része. És részben igaza is van. Viszont most jön a "DE". Ez csak az érem egyik oldala. Hisz a döntőig úgy kell eljutni, olyan taktikával, hogy közben a legtöbb játékossal ne utáltassuk meg magunkat. Mert oké, ott lesz a döntőben! És? Ki fog rá szavazni. Tehát a taktikában is valamiféle egyensúlyt kéne tartani a törtetés, és a lojalitás közt. Az övé egy zseniális taktika lett volna, ha az lett volna a cél, hogy idáig eljusson, de zsákutcának fog bizonyulni, ha esetleg bejut a döntőbe. -
Danex
addikt
válasz
LamaCube #914 üzenetére
Ha 1x-edikként kiesik Rózsa taktika nélkül annak sincs értelme, így legalább az esélye megvan illetve meghívják néhány műsorba kis pénzért, plusz gondolom a Survivorban is /nap van valami szép bérezés is számukra.
Alapból a celebeknek nehezebb annyiba, hogy az emberek a játék alapján elítélik őket, emiatt nem nyúlhatnak szívesen minden eszközhöz, lásd Evelint kb mindki utálja kommentekben.
Az eredeti survivorban ott gyakorlatilag elismerést kapnak az emberek, ha egy olyat összetudnak hozni mint Rózsa, meglepőt húzni amire nem számítanak, külön összeállítások vannak arról ki csinálta a legjobb ilyen húzásokat, mert ott szimplán megértik, hogy ez egy játék és itt a jó mozgolódásokon múlik az egész.
Az, hogy Máté ott akkor nem esett ki az a többi celeb hülyeségén múlt, az többször is megfigyelhető volt ,hogy az előnyben lévő szövetségek túlságosan magabiztosak és nem nyújtanak alternatívát a szövetség alján lévő embereknek
lásd:
- Máté fordulata celebek ellen, Bálint kiesett,
- Rózsa kifarolása Zsófiék mellől mikor az ő véleményét semmibe vették és sarokbaszorították kire szavazzon,
- vagy pl most, hogy Mátéék leosztották, hogy Rózsa és Zsófi párbaj nem adva nekik más opciót),és emiatt azok elkezdenek majd okoskodni. Azt ne várjuk már el, hogy a törzsi tanács előtt majd mindenki mindenkivel legyezteti kire fog szavazni, hogy itt senki ne bántódjon meg, ez nonszensz.A játékok nekem se tetszenek, vagy túl egyszerűek vagy túlságosan 1-1 ember képességének kedveznek. Túl sok a szerkesztői belenyúlás így/úgy a műsorba.
-
csababarca
őstag
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #861 üzenetére
Rózsának ez a cselszövés lenne az egyetlen esélye, hogy elkerülje a párbajt Zsófival.
Kérdés, hogy Zsófi miért menne ebbe bele? Egy biztos, hogy nem Rózsáért, hanem, hogy elkerülje a biztos párbajt.
Ez a verzió adná magát, de Zsófi bevállalja, hogy "valószínűleg", vagy inkább a biztosra megy?
-
Zsadi
őstag
-
csababarca
őstag
válasz
LamaCube #769 üzenetére
persze, de mindenki ezt csinálja a játékban.
az összes aki bent van, helyezkedett.
SAbira már többször elárulta őt, mit csináljon Zsófi, várja meg még konkrétan kiteszi őt Sabira álmosolyogva Rózsával, "de Zsófi, értsd meg, ez érted van" szöveggel?Rózsa folyamatosan helyezkedett pl, mert sehova nem kellett, egyik "falka" se vette be igazán soha. Maradt a hazudozás, és a "szövetségesei" elárulása mint tuti recept.
-
csababarca
őstag
válasz
LamaCube #726 üzenetére
Megindokolták hogy egyáltalán mire fel kapta?
Kb Rózsa is kaphatta volna ennyi erővel, mondván második lett az előző játékban.Máte is bohóc lett, ha Zsófiról van szó mindenre ugrik.
Nem csoda, tart tőle, tudja hogy kb semmilyen jellegű játékban nincs esélye ellene, de egy szavazásnál se sok. -
Danex
addikt
válasz
LamaCube #692 üzenetére
Ő se jól csinálta ilyen szempontból, de legalább próbálkozott tekergetni. Mikor húzgálták ki a csövet lehet látni, hogy melyik "disk" lötyög a helyén, olyankor lehet tudni, hogy az fogja meg... mivel kb 10 centis holtjátéka volt a diskeknek szerintem akkorra végeztem volna mire odaérnek számolni...
-
Vakegérke
félisten
-
Zsadi
őstag
válasz
LamaCube #603 üzenetére
Most Őt dugod el, vagy a szereposztó díványt?
Mit osztanál azon rajta, úgy hogy az asszony meg ne tudja?Más: Ez a B. Éva nem tudom direkt hergeli-e a népet, de már a Nyerő Páros nyertesét, kiesési sorrendet is elspoilerezte
, már ha igaz..
Rákérdeztek ki esik ma ki a Survivor-ből, mondott egy nevet, kíváncsi leszek. Az lesz a durva ha tényleg igaz, mert vele sok mindent nem tudnak csinálni, max a szivárogtatóval. Már ha igaz mindez.. -
csababarca
őstag
válasz
LamaCube #574 üzenetére
Ezt írtam èn is.
De mivel az rtlnél profi műsorkészítők vannak, felvétel közben érzékelhették, hogy Ő egy mindig történést szolgáltató, megosztó karakter, amire majd bukhatnak a nézők.Valakinek a valakije meg egy teória, egyelőre semmi több.
Mint ahogy az is hogy etetik, segítik infókkal. -
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #571 üzenetére
Az infó nagyobb segítség. Mindenkinek vannak bevágott jelenetei mikor magában van és mesél valamit. Ha ott elmondanak neki valamit, ki-kit akar, használja-e az amulettet stb. azzal könnyen lehet előrenyomni.
A játékokban is lehet kicsit trükközni, pl mikor választásnál az volt a feladat hogy egy rudat kellett elkapni. És Zsófit állították széllel szembe, így a rúd mindig felé repült el. Bár végül azt is elvesztették, szóval mindegy volt.Nekem inkább az rejtély ha tényleg ő nyer hogy ki a fene szavaz majd rá? Niltonnal fog a döntőben állni vagy mi?
-
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #459 üzenetére
Hát írják itt hogy Zsófi éhezett meg fél a kiszavazástól. Közben ott van amit te is írsz, pihizett a szállodában, az meg hogy fél, hát ki alakította így?
Már a sárga törzsben is külön akart költözni meg saját sátrat csinálni, most megint nem akart beilleszkedni. Mit vár?Gondolom Sabira Zsófi barátnőség is véget ért a játékkal, mint ahogy anno a Love Island szerelem is
Szóval védhetitek Zsófit de ha ezek ott vannak vele egész nap és már a "barátnője" is kiakad, akkor képzeljétek el mi mehet akkor amit nem látunk. 1 napból csak 1 óra az összefoglaló.
-
Shadowfax
addikt
válasz
LamaCube #449 üzenetére
Sabira is jól bírta a tartást...
Egyébként elb...ták a csajok, mert Mátét kellett volna kiszavazni. Még egy ilyen rosszindulatú szarkavarót.
Vicces, hogy zéró beleérzésük van mások problémájába. Zsófi nyilvánvalóan fél a következő kiszavazástól. Majd ha Máté és Kabát is így állna törzsön belül, akkor ők lennének az elsők, akik rohannának a védettségi amulettért. -
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #432 üzenetére
Nincs sok értelme mert akkor meg párbaj lett volna alapból. Azt meg biztos nem akarták a celebek, mert bárki lehetett volna párbajozó közülük. Látszólag nem sejtette Máté, Alexa, Zsolt hogy Zsoltra fogják rakni. Szóval párbajjal nem számoltak csak egyenes kieséssel.
Ha mégis így lesz akkor nagyon balfaszok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
LamaCube #407 üzenetére
Nem lesz több törzsi csata, hétfőn egyesül a két törzs.
Drukkolok, hogy a fekete lelkű Evelin bukja el az erőpróbát.
-
antikomcsi
veterán
válasz
LamaCube #381 üzenetére
Szerintem Robi sokkal kitartóbb és szívósabb volt, sokkal jobban bírná itt a feladatokat. Na de ezen már kár is elmélkedni, Bálintot küldte az RTL.
Bálint is tériszonyos? Nem tudtam. Én meg téliszonyos vagyok!
Mondjuk szerintem félrevezető volt a feladat beharangozása, hogy erő, meg mittudomén már mi kell hozzá. Ha azt mondják, hogy egyensúly, meg koncentráció, akkor lehet valamelyik lányt küldik. Mondjuk azzal, hogy vesztett nem hamburgereket vesztett, kicsit kiszúrt magával és amerikáslány barátjával, és jót tett sötét Niltonnal (nem bőrszín, agy) akinek nem kell az amulett miatt aggódnia már, meg jót tett Danival is aki így könnyebben tud matekozni.
Tibi családjában történt halálesetet őszintén sajnálom, ugyanakkor örülök, hogy haza ment végre, mert ilyen arrogáns, öntelt, rosszindulatú játékost nem sokat láttam. De, hogy pont ez a szintén szellemi sötétverem Rózsa jött vissza elég lehangoló. A többieknek is lesz dupla esélye? Elrontották a játékot, eltaktikázták magukat, kiestek, ennyi, viszont látásra. Berakhatták volna a kis csajt aki Hiltonnal együtt jött.
A nyeremények amúgy rendkívül nullák, 1 zsák krumpli. Milyen 1 zsák? Az a szánalmas szatyorka 7 szem krumplival? Egy tálca fűszer. Hűha, sós rizs helyett ehetnek borsos rizst. Engem tényleg csak a győzelmi vágy motiválna nem az ilyen szánalmas nyeremények.
A védettségi játéknál szerintem előnyből indult a sárga csapat, nyertek is, ahogy vártam, így remélem Rózsa posta fordultával megy is vissza a feladóhoz.
-
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #321 üzenetére
"Azért ne felejtsük el, hogy pár hete rizsen meg babon élnek és mindig van valami próba. Pluszban rendesen aludni se tudnak."
Pont ezért érthetetlen miért most adja fel mikor jobbra fordult a sorsuk. Eddig bármikor feladja azt mondom hogy OK, nem bírta az éhezést, Zsófi kiidegelte stb. De így nincs semmi értelme csak az hogy Zsófi még nem szállt fel a repülőre és vissza tud jönni -
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #114 üzenetére
Gondolom statisztika miatt csaj volt bekészítve. Előzőben is csaj adta fel először, és látva a civileket még mindig simán benne van hogy a lányok bemondják hogy nem kell ez nekik.
Plusz Love Islandből tudható hogy ez a csaj nehéz eset, így biztos csinálni fogja a feszültséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest