- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #956 üzenetére
Megvetésed Evelin felé nem alaptalan.
Úgy néz ki, Ő csepegtette az infókat az apjának.
Győzike kitett ma egy posztot (a nagyeszű) , amiben B.É.-t lehordta a spoilerezésért...na ott elszabadult É. és kiosztotta Győzikét hogy jobb ha csendben van a lányával együtt, mert megvannak a screenshotok a beszélgetésekről. Persze már Győzi törölte is bőszen az eredeti posztot. Kíváncsi leszek, lesz e valami következménye, mert tuti eljut ez a fejesekhez.
Tehát a jövőben kerülni kell minden olyan közösségi helyet, ahol ezek felbukkanhatnak!
De miért jó mások szórakozását elcseszni -
Danex
addikt
válasz
Vakegérke #853 üzenetére
Na azért ez a becsületes dolog csak mese volt a kamerának. Előző adasban alexal azt beszélték hogy ez biztosan előny és emiatt tartja meg. A versenynel meg mondta hogy jajj nem akar hátrányt másnak, de azt is hogy az elonynek örülne ezért megtartja.
Rózsa meg szerintem cselből beszél Zsófival hogy Mátéra pakoljanak.
Szabira kirohanása vicc, ugyan úgy lelkiismeret nélkül rakuldte a jelet rozsára, előtte meg Zsófival kvázi kényszeríteni akarták hogy az ő szovetségesére pakoljon.
-
Danex
addikt
válasz
Vakegérke #830 üzenetére
Szerintem Dani nem szólt semmi olyat, rákérdezett és ennyi, mondta is, hogy Alex és Kabát között ez így fix nincs semmi meglepő. Szerintem Ő kezeli ezeket a helyzeteket a leghiggadtabban, pl az Evelines eset is, kimondta hogy nem esett neki jól de ennyi, haladjunk.
Élők között meg látjuk mi történik ha azt nem kérdezik meg, hogy vizet hozzunk-e neked. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #827 üzenetére
Én reménykedem Rózsa kiszavazásában.
Indokolatlan a jelenléte.Nilton meg, életképtelen az ember, kb mint az aputestű Dani.
Én is örülök, hogy vége. Nem kötelező nézni ugyebár, de tényleg időhúzás jellege volt, főleg a holtak szigetének semmi értelme így, hogy hesszelgetnek ott hetekig egyesek.
ott nem zsákmány, meg előnyszerző (khm, Dani nyomatása) játékok kellettek volna, hanem ha már holtak szigete, minden játék tétje a kiesés. -
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #788 üzenetére
Ez neked való cikk
Tényleg Bud Spencer titkos lánya lenne is lehetne
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #757 üzenetére
Zsófinak talán rá kéne eszmélnie, hogy hiába ad, kapni nem fog soha az ilyen ostoba emberektől semmit mint Rózsa és Sabira. Sokadszor szívja meg.
Mondjuk ezt se értem, hogy Sabira miért Danit vitte. Mi ebben a ráció?
Hátha majd esetleg rá szavazna ha Sabira döntőbe kerülne?
Elég vicces ez így. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #662 üzenetére
Mint ahogy Rózsa is, mégis ott van, most éppen már Sabira a célpontja, aki vele volt
Mondjuk tényleg ilyen elvtelenül lehet ezt játszani, ahogy ő meg Máté csinálja.Daninak a holtak szigetén fazonra fogják szabni a játékokat, szerintem onnan ő fog visszatérni, és bejön a pár hete leírt tippem, hogy megnyeri az egészet.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #618 üzenetére
Kókuszos játék volt a fordulópont mikor egymásét kellett levágni. Onnantól világos volt, bár szerintem előtte is hogy ha így folytatják Bálint-Kabát+valaki celeb(esélyesen Juliska) lesz ott a legjobb 3-ban.
Ha Máté a celebekkel szavaz akkor is csak döntetlen lett volna.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #554 üzenetére
Bálinttal osztja meg szerintem.
Nilton nem is értem miért van ott. Szerencsétlen olyan béna, hogy már tényleg hihetetlen, hogy nem direkt csinálja.
Nem tartom korrektnek, hogy a holtak beleszólnak a törzs szavazásába. Esélyes lesz, hogy Bálint fog kiesni, de Dani akkor magával cseszik ki, mert eddig nem volt ellenfele a holtak szigetén. Így lesz és nehezebb lesz visszatérni. Most úgy néz ki a bosszú elvakítja. -
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #545 üzenetére
Máténak fogja átadni. Ezzel megnyeri őt a következő szavazáshoz is, illetve a végső győzelemhez is kell szavazat majd.
Szerintem ez hülyeség. A többiek is picsoghattak Kabátnak, csak nem mutatták. Amúgy Rózsa is volt a hotelben pár napot, ő is telefonálgathatott haza, magyarul az álszent felajánlkozása nevetségessé teszi.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #534 üzenetére
Zsófi miért sírt, illetve mi váltotta ki Máténál az előzetesben látott reakciót?
Gondolok valamire, de mivel kedvelem Mátét régóta (értsd nyerő páros meg survivor előtti időkről), ezért nem merek arra gondolni, hogy zokon vette, hogy Zsófi esetleg őt lőtte ki a játékban.
Ha igen, az nagy csalódás újfent. -
Danex
addikt
válasz
Vakegérke #520 üzenetére
na végre beértem magam a részekkel, nagyon rossz látni ezt a fajta survivor-t az eredeti amerikaihoz képest.
Itt össze vissza személyeskednek, pl mikor Dani-t is kiszavazták gyakorlatilag mindenki hazudott, Kabát úgy mondta, Daninak, hogy 100% hogy rád nem rakunk...
Illetve azt sem értem, hogy egy "ellenfél" csapatában lévő embernek bekérdeznek, hogy kire szavaz és ,hogy ez 100%-e... Ő de majd mindenki nyílt lapokkal elmondja ,hogy kire fog szavazni
Máté amúgy jól látja a játékot, de azzal, hogy ennyire nyílt lapokkal játszik semmit sem ér az ,hogy okos.
Civileket sem értem, toltak egy tök jó taktikát és erre kitették a leggyengébb játékost akit amúgy a döntőig kellett volna vinni mert a legjobb ellenfél azáltal ,hogy gyenge. Kabátot, Bálintot is kirakhatták volna tök lazán és ugyan úgy maradt volna az emberelőny... sőt...
Összességében meg mi ez ,hogy a ténylegesen kiszavazott játékosok visszakerülnek a játékba??? Legalább akkor párbaj lett volna köztük mint ha a holtak szigetéről jönnének.
3 ember visszajön 4. zsolt hazamegy, a következő 2 kieső meg holtakszigete... nagyon fair, főleg, hogy a visszajövők meg jól telezabálták magukat.
Már rég pakolni kéne kifelé az erős játékosokat -
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #517 üzenetére
Én azt figyeltem hogy annyira nem hatotta meg a celeb csapatot hogy kiesett Alex. Egyedül Máté volt megint ledöbbenve hogy jól benézték. Így viszont hogy kiment az amulett, a következő kiszavazáskor akár lehetne rámenni Zsófi-Bálint kettősből arra aki nem lesz védett. Bár az még szebb lenne ha párbajoznának a bennmaradásért.
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #513 üzenetére
Szerintem azért Evelint vitte mert Ketrin mondta hogy neki még mindig rossz a gyomra, lehet simán kirókázta volna a kaját, így megbeszélték hogy menjen Evelin.
Alexet azért sajnálom, a légynek se ártott igazából és mégis neki kell átcuccolni a másik szigetre.
Amúgy lehetne most már valami feladat is mindkét helyen, mert hiába mondja Joe hogy a holtak szigetén milyen nehéz többet kell nélkülöznöd, nehezebb próbák várnak, eddig csak herevere van.
Mindkét helyen csinálnék valami durva versenyt ahol mindenkinek végig kell mennie aztán fél napig fel se tudjanak kelni
Mert jelenleg csak annyi bajuk van hogy esik az eső. -
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #505 üzenetére
Nem hiszem, Ázsia expresszben 1 percig nem volt gonosz.
Tegnapi vagy tegnapelőtti műsorban mondta, hogy "az ország úgyis mindig azt gondolja rólam hogy kétszínű gonosz vagyok bármit teszek, akkor most úgy is fogok játszani"
Pont mint ahogy Zsófi most próbálja játszani a szende kislányt Bálint előtt. Aztán majd ott is kibújik a szög a zsákból.
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #499 üzenetére
Mondom, én csak az előzetes alapján írtam
Nekem ritka ellenszenves, az ilyen hajlongó, mindenkinek mosolygós, bújós embereket nem szeretem.
A konyhafőnökben is ezt csinálta, sajnáltatta magát, sírt, megszánták, tovább ment.Itt pont elmondta talán a szőke csaj celeb, hogy ilyen a karaktere Alexnek, hogy sajnáltatja magát mindig.
Vagy Máté mondta, már nem tudom. -
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #494 üzenetére
Én Rózsát még kitenném onnan azért, igazi fekáliakavaró nő, teljesítmény nulla mögötte.
Vicces volt a tegnapiban látni, hogy Zsófi a tűzgyújtással szerzett védettséget
Emlékszem amikor okos Tibi nekiment, hogy mit gyakorolgatja a tűzgyújtást...ugye amikor eltörte Zsófi
-
LamaCube
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #444 üzenetére
Ez így igaz, a másik törzsben is ezt csinálta. A törzsek megkeverésekor is ő volt az első aki ment nyalni Juliskához és Kabáthoz.
Amúgy Alex és Máté miért hazudta azt Sabirának, hogy Zsolt nem rá szavazott? Nagyon jól tudták, hogy ők hárman biztosan Sabirára tették, csak Evelin gondolta meg magát, azzal lett volna 4 szavazat.
Rákenhetik Danira, de csak a hülye vette volna ezt be. -
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #418 üzenetére
Minden szavazatot mutattak:
Kettőt megmutatnak már akkor amikor felírja, plusz az indoklás. Ez volt:
Dani -> Zsófi
Evelin -> Zsolt
Többiekét meg a végén csak összevágva:
Rózsa, Zsófi, Sabira -> Zsolt
Alexa, Zsolt, Máté -> SabiraOnnantól hogy kijött Dani szavazata ami nem Sabira lett, a lányok már tudták hogy nyertek.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #385 üzenetére
Jó nagy hülyeség lenne a csaj szövetség, mert a másik csapat tele van erős pasival, onnantól kezdve az összes védettségit ők nyernék, aztán a piros csajok szépen kiszavaznák egymást. Persze értem, hogy Evelinnek ez az egyetlen bent maradási lehetősége, mert a játékokban nem teszi oda magát.
Tibi még utoljára részt vehetett volna az aznapi védettségin, így lett volna fair. Ha már Gáboron számon kérte, miért nem maradt még két napot, akkor neki csak a délutánt kellett volna kibírnia.
Ráadásul úgy tudom, nem egyesével jöttek haza, hanem mindenki egyszerre, tehát Tibi se ért haza előbb a szeretteihez. -
antikomcsi
veterán
válasz
Vakegérke #374 üzenetére
Én is arra gondoltam, mikor azt mondta, hogy nincs meg az amulett, hogy ha valaki megtalálta, az leginkább Sabira lehet. Ez a Nilton gyerek tényleg egy agyhalott amúgy.
Bálintot könnyedén legyőzte Zsófi, nem volt nagy küzdelem. Szerintem Robi itt is jobban teljesített volna.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #369 üzenetére
Volt a Fókuszban, hogy hogyan wc-znek. Ásnak egy lyukat elvégzik betemetik, majd kókusszal megjelölik. Lehet valaki kileste Niltont és kiásta a medált még amikor civilek együtt voltak? mert akkor a pirosaknál valakinek van medálja. Vagy egyszerűen tényleg ennyire balfa.z Nilton...
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #362 üzenetére
Zsófi nem volt túl jó a legutóbbi egyensúlyozásban, de itt mindenképp előnyben lesz a kisebb súlya miatt.
A kontaktlencse problémát én se értettem. Nyilván ha kiesik, attól még a másik szemével lát. Ha az is kiesik akkor is lát annyit hogy hol van a víz teteje és kiúszik mint Evelin vagy kimentik. Ez elég hülye kifogás volt. Azért ez nem olyan hogy ha egyszer kiesik akkor utána nem kapja vissza, ha eddig is azzal játszott akkor biztosítottak neki steril felszerelést hozzá minden nap.
-
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #303 üzenetére
Vagy nem akarták tovább vinni ezt a fonalat, mind dominancia, mind civakodás terén, mert valljuk be, egy idő után lassan érdektelen lett volna így, és kellett egy csavar a nézettség miatt. Vagy úgy kellett volna, mint az Exatlonban, hogy van csapatfeltöltés x fő esetén, és akkor maradt volna az eredeti felállás.
Nem baj, lett két Cicele(t) csapatunk -
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #301 üzenetére
Előbb utóbb átmegy egyénibe, ott azért marad valamennyire a celeb vagy civil nyeri meg dolog.
Csak itt, most hogy vagy direkt belenyúltak, vagy nem tudom mi volt ez a gyors újra osztás, valahogy furán veszi ki magát. De törzsön belül, szerintem maradnak a klikkek, csak taktika miatt lehet keveredés.De nem megy most a gondolkodás...
hülye hétfő..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest