- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Arra akartam utalni, hogy mindenféle hülye indokot ki lehet találni, hogy miért ment oda az Usa. Ez az egyik legvalószínűtlenebb (mármint az élettér elmélet, mi a francnak mennének területet foglalni egy sivatagi, olajban sem bővelkedő, törzsi harcok által szétszabdalt szegény országba), és számomra az is eléggé valószínűtlen, hogy az ópium miatt, de hát ki tudja.
Én azt gondolom, hogy a Király András féle cikk járhat a legközelebb a valósághoz, amelyik Pakisztánt a régió egyik kulcsországának tartja, többek közt, mert az (még) félig amerikabarát, és atombombája is van. A cél Pakisztán jelenlegi vezetésének helyzetének stabilizálása lehetett.
-
Móci
addikt
"Képzeljük el hogy egyszer csak itt osztanák a "békét", és mi lennénk a terroristák akiket el kéne pusztítani, mi pedig csak próbálnánk kiszorítani az idegeneket, akiket soha nem támadtunk meg."
Én már ezt is el tudom képzelni...
A miértekre meg úgysem fogjuk megtudni az igazi választ, csak sejtéseink lesznek. Egy biztos, hogy ez nem volt helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged