- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
JuliusCaesar #22 üzenetére
Úgy tűnik, hogy gamerkiller barátunk törölte bejegyzését, így elvesztek a hozzászólások is.
-
Vakegérke
félisten
geprombolo: Bárki vigyáz rám, az megtisztelő. Legyen ez független láb- és szárnyszámtól, felekezettől, rassztól. Ha madarak, hát madarak, jó szívvel teszik, és ha kemény csőrükkel orromra koppintanak, bizonyára megéremlem.
Jobb egy baráti pofon, mint egy rendfenntartó megfeddése.PazsitZ: Ha jól értem szavaid, én sohasem leszek "ideális" LOGOUT user. Két okból.
1., Nem vagyok user. Nem "használom" a portált, hanem igyekszem adni. Adom önmagam, adom meséim, adom történeteim. Ha csak egy parányit is, de adok.
2., Véleményem volt, van, és lesz. Ha eddig nem rejtettem véka alá, ezután sem teszem. A történtekből okulva majd óvatosabban beszélek.Van egyáltalán tökéletes ember? Nem ringatom magam abban a hitben, hogy én az lennék. Szó sincs róla.
Értékes? Legfeljebb érdekes.
Itt van ez a hosszú hajú kivénhedt tróger, aki érdekeseket mond, és talán érdemes elolvasni írásait.
Ez érték? A fene se tudja. Aki értéknek véli, annak a véleménye hízelgő számomra, ezt nem tagadhatom. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #17 üzenetére
Már két "őrzőm" van.
Köszönöm, nem hozok rátok szégyent. -
Vakegérke
félisten
Nos, véglegelek.
Több hozzászólásra, indulatra, "szidásra" számítottam. Ha rám zúdult volna a pokol, azt is elviseltem volna.
Jól van ez így.
Kiköhögtem magamból valamit, és remélem, hogy soha az életben nem fogom többé letüdőzni.Köszönöm mindenkinek, aki olvasta, pláne köszönöm azoknak, akik szóltak is pár szót.
Külön köszönetem gabor85 barátunknak, aki segítséget ígért, hogy a helyes útra vissza tudjak térni. -
Vakegérke
félisten
Talán negatívumként tűnhet fel, hogy joey20 hozzászólását figyelmen kívül hagytam.
Ez csak látszat. Értékes, és építkezem belőle. -
Vakegérke
félisten
"...valamennyire én is egyet kell, hogy értsek tibivel."
Stimmel, én is ezt tettem. Fel is kértem dadusnak.
-
Vakegérke
félisten
"Ha úgy látod rossz irányba haladsz fordulj meg."
Épp ehhez kérek segítséget. Belátom, hogy esetleg orbitális hibákat követtem el, de ha lett volna egy szelíd, kérlelő, baráti feddés, talán nem jutok el odáig, hogy mások szemében meszesnek látsszon az orrom.
Fordulok, igyekszem. Nem átallom, nem szégyenlem kinyújtani a kezem, hogy valaki segítőkészen irányítson.Gergő_: Az eredetiség marad, csak le szeretném vetkőzni a rám ruházott negatív tulajdonságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest