- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
gyurkikrisz #14 üzenetére
De akkor a Xiaomit miért nem tiltják ki? (Bár a neve miatt sem lehet sikeres az USA-ban, ahogy a Huawei sem.)
-
janeszgol
félisten
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
Nem ,csak tudod ha ki van tiltva az USA-ból, illetve az EU egyes országaiban sem kedvelik úgy mond, akkor nehéz nagyot alkotni. Plusz hozzá teszem, hogy itt a városban még nem láttam egy embernél sem Huawei-t (Honort), magamat leszámítva. Pedig így nyáron nyüzsgés van, itt a rock maraton is.
(Hogy most hol tart a rágalom, ha egyáltalán csak rágalom volt, nem tudom.)
-
joey04
titán
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
Ezt akartam mondani, hogy most boruljunk le a nagyságuk előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei kötelékébe tartozó brand sejtelmes videóban válaszol. Érkezhet a Honor 4A is.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest