Vajon eljut Európába a Honor 7?

Spoiler: Európába érkezik a Honor 7. Ezzel sajnos lelőttük a lenti videó csattanóját, amelyben a Huawei önálló brandje azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy vajon a Kínában egy hét alatt 9 millió előrendelésig jutó, jól árazott készülék eljut-e az öreg kontinensre. A válasz igen, a Full HD-s, fémházas okostelefon, amely ujjlenyomat-olvasót is kapott, eljut ide, és sokan remélik, hogy méltó folytatása lesz a minálunk is nagy sikert aratott Honor 6-nak, úgy tudásban, mint árban.

Nem ez az egyetlen mai Honorral kapcsolatos hír: a brand poszteren bejelentette, hogy július 21-én bemutatja a Honor 4A névre hallgató új, kedvező árú készülékét, méghozzá a pekingi Galaxy Sohóban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Honor 4A milyen felszereltséggel érkezik, mindenesetre ha a Honor 4X-ből indulunk ki, alighanem egy jól árazott és jól felszerelt mobilról hull majd le a lepel. Azt egyelőre nem közölték, hogy ez a modell megjelenik-e a Kínai Népköztársaság határain kívül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • 9 millió előrendelés érkezett a Honor 7-re

    És mindez csak a Kínai Népköztársaságban, ahol igencsak népszerű a Huawei önálló brandje, és annak eddigi legjobb telefonja, a fémházas Honor 7.

  • Honor 4X - négytalálatos

    A vállalat újdonsága lényegében a phabletek között versenyez az 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, jó az üzemidő, erős a nyolcmagos processzor, a kamera jó képeket lő és az árat is sikerült eltalálni.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

Hirdetés