- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Söri0127
tag
Sziasztok! A telefon feltűnt a speedshop webáruházban kínálatában. A támogatott 4G/LTE frekvenciáknak a következőket írja:
"Hálózati frekvencia (4G) : LTE 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600"
Viszont én mindenhol csak a B1(2100Mhz) és a B3(1800Mhz) frekvenciákat olvasom.
Valaki tudja a tutit? -
Gabenarena
újonc
Én csak azt nem értem, ha a Huawei az Európában forgalmazandó telefonjaira álmodta meg a Honor nevet,akkor miért is ne jönne a Honor (7) Európába??
-
Stanbacsi
tag
Kapós cucc lesz ez, jöjjön csak
-
icp1970
senior tag
Ígéretes db.
-
Kékes525
félisten
Jó telefon lesz, legalábbis reméljük. A kínaiak már nem leírhatók, már rég nem tartoznak a gagyi kategóriába.
-
HardRic
addikt
Ez a videó nagyon király, jól összerakták. Elkezdett érdekelni a telefon miatta
-
4A szerintem a 4C alatt lesz speckókban, inkább egy low-cost Holly utód.
-
Paul119
addikt
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
zeon.hu: Ez így estére kellett -
tjb007
nagyúr
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Először is sem a Huawei, sem a ZTE nincs kitiltva az USA-ból, nem is volt. Csak a kormányzati tenderekből lettek kizárva, eltiltva az állítólagos kémkedési kockázat miatt. Ha ki lennének tiltva, akkor a kizárólag az USA piacra szánt ZTE Axon sem létezne.
Másodszor pedig a Xiaomi egyáltalán nem foglalkozik telekommunikációs hálózatok építésével, az USA-ban is csak tartozékokkal, kiegészítőkkel vannak hivatalosan jelen, szóval egy plüssfigura vagy headset miatt elég vicces lenne, ha kitiltanák őket. -
Fejvadi
nagyúr
Így vagy úgy, de el fog jutni
-
-
Paul119
addikt
És ettől olcsóbb lesz a kenyér?
-
Matada2.3
veterán
Nagyon szuper hír
-
Ha nem jut el az se baj,van helyette tucat más hasonló.
-
Beri78
őstag
mindenki örvendjen
-
janeszgol
félisten
válasz
gyurkikrisz #14 üzenetére
De akkor a Xiaomit miért nem tiltják ki? (Bár a neve miatt sem lehet sikeres az USA-ban, ahogy a Huawei sem.)
-
janeszgol
félisten
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
Nem ,csak tudod ha ki van tiltva az USA-ból, illetve az EU egyes országaiban sem kedvelik úgy mond, akkor nehéz nagyot alkotni. Plusz hozzá teszem, hogy itt a városban még nem láttam egy embernél sem Huawei-t (Honort), magamat leszámítva. Pedig így nyáron nyüzsgés van, itt a rock maraton is.
(Hogy most hol tart a rágalom, ha egyáltalán csak rágalom volt, nem tudom.)
-
ctvagyok
őstag
Jöjjön csak, ha nem ront meg semmi addig, akkor ez vagy p8 lesz amit veszek.
-
válasz
Jeanne d'Arc #3 üzenetére
Egyetértek veled, én nagyon várom, hogy h6 is jó volt, bízom benne hogy ez is.
-
Én nagyon várom, kíváncsi leszek mennyire lesznek jók a visszajelzések. Egyelőre vagy ez vagy a Meizu MX5 az esélyes, most csak kivárok.
-
joey04
titán
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
Ezt akartam mondani, hogy most boruljunk le a nagyságuk előtt?
-
komistvan
tag
válasz
monti0222w #5 üzenetére
Igen,de itt még csak meg sem említették egyszer sem pedig elég jó ár/èrtèk arányú honor.
-
ADAM1337
nagyúr
Remélem a források ahol azt írják, hogy úgy dual sim-es hogy microsd helyére kell keresztbe tenni a nanót nem állják meg a helyét.
De ahogy néztem az oldalát kiköpött P8/Lite és sajnos ott is dualsim: normalSIM & nan xor microsd -
gyurkikrisz
őstag
Na ez az amit megkérdőjeleztem a huawei-vel kapcsolatban. hogy miért mell ekkora csinnadrattával bejelenteni hogy jön EU-ba. ez nem kéne hogy evidens legyen?
-
Ha olyan jo lesz mint a H6-os akkor kelendo lesz.
-
komistvan
tag
A honor 4c-t mièrt nem említik sehol? Teszt sincs róla.
-
monti0222w
addikt
Várom, még ha nem is fogom megvenni, de a mint mobil is érdekel és nagyon sok embernek jó választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei kötelékébe tartozó brand sejtelmes videóban válaszol. Érkezhet a Honor 4A is.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest