- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
@Noukoum: Szerintem nem lehetne felcserélni a nevüket, az intelnél lehetett jó alaplapot venni, igaz rosszat is - tomato például a via chipsetjeivel
200X körül készítettem is egy videót ahogy szétverek pár ilyen Nforce chipsetes alaplapot annyira gyűlöltem őket. Egyszerűen nem működtek. Aztán lehet, hogy én nem értettem hozzá.
-
Krugszvele
senior tag
Az a macska amelyik megégette magát a forró sütővel nem fog még egyszer felugrani.. a hideg sütőre sem. Az az ember, aki annak idején ötször-tízszer megszívatta magát az AMD-vel, nem biztos, hogy könnyen fogja ajánlani, főleg, ha ő adja hozzá a támogatást.
Én például sohasem tenném.
És nem az AMD processzorral volt a baj régen, az zseniális volt, hanem a hozzá gyártott chipsetekkel és alaplapokkal. mindig örültem, mikor egy elhullott és lehetett intelt tenni a helyére. -
Krugszvele
senior tag
Mi a baj vele? Sohasem volt más hűtőm, mint a gyári intel és sosem volt még bajom belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Silverstone st1200-pts tépegység
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest