Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
No, kellett nekem dicsérni a kiváló Internet Bank felületet, és hogy mindent el tudok intézni onnan...
Nemrég kaptam:
" A CIB Bank Zrt. folyamatosan törekszik szolgáltatásai fejlesztésére, figyelembe véve a változó ügyféligényeket és az új digitális csatornák nyújtotta lehetőségeket. E folyamat részeként 2021. február 2-től a CIB Internet Bankon elérhető Díjnet számlafizetési funkció nem lesz elérhető, azt a továbbiakban a CIB Bank Online, illetve a CIB Bank Mobilalkalmazás felületein biztosítja tovább a CIB Bank. "

És van képük fejlesztésre hivatkozva végrehajtani mindezt...!

Tehát eddig tényleg elég volt egy alkalmazást használnom, ám hamarosan már minimum 2 alkalmazást kell használnom, hogy ugyanazokkal a lehetőségekkel rendelkezzek, mint annak előtte.
Ugye akkor sem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, hamarosan "en bloc" lekapcsolják az Inernet Bank alkalmazást?

Ez az egész felháborító!
-
Piftuka
veterán
A kettő közül a fekete?
Nekem évekig (amit itt fentebb említettem) a kis fehér színű volt. Tökéletesen bevált. Csak a narancssárga gombot kellett megnyomni, és generálta a kódot. (Ami 60 másodpercig volt érvényes.)
- Miben más ez a "mini számológép"? Hogyan működik a gyakorlatban? Miért van ilyen sok gomb rajta?
- És hogyhogy 300 forint?
Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.

300 forint havidíj mellett még meg is tartottam volna a hardveres tokent...
-
tlala
addikt
-
bkercso
nagyúr
Sberbankra váltottam 7 éve lakáshitel miatt.
Online bankingból nem lehetett beszedési megbízást kiadni, csak telefonon, de alig vették fel.
Írtam nekik meg az ügyintézőktől is kérdezgettem, hogy bővítik-e majd az appot.
Hát, 5 évükbe telt...Társkártya is van, ennek ellenére csak 1 telszámot tudunk megadni, amivel beléphetünk. Marha kényelmes...

Ismerősöm nagy hitelezőknek fejleszt szoftvert, ott is el van maradva mindenki, nem igazán akarnak költeni SW-re. Legfeljebb néha lejár pár 100 milla tartozás, vagy elszámolják a kamatokat. Belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)