Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Úgy néz ki, hogy vagy a Radeon driver csomag (nem a driverre gondolok, hanem a szoftverére), vagy a benne lévő visual c++ (vagy ezutóbbi önmagában) okozza, hogy chrome motor alatt meghal a simple-ös fizetés. Legalább is windows újratelepítés után így néz ki a történet, felraktam az AMD csomagot, beállítgattam és utána nem ment a simple Edgeből (új Edge). Előtte még jó.
Rohadt érdekes ez az egész, majd meló után még próbálgatom, hogy konkrétan mitől van.
De utána valamit még csinálhattak, mert éjjel leállt a simple teljesen.
-
jeni
félisten
Akkor van benned sok ezer km-t.
Pár hónapig csináltam én is olyan 20 éve a R.Palota 5.sz postán. A suli fontosabb volt.
Én is elkövettem egy hibát de arról nem tehetek,mert ebben az egyetem volt a hibás.A kézbesítési szabályzat szerint jártam el.
A melón kitudódót,jöttek a főnökök,hogy hogyan is...
Elmondtam, lezárták a témát,semmi retorzió nem lett belőle. -
zsolt_64
senior tag
Sokra megyek a BTK-val , ha felbontja.
és megtudja . jobb esetben kölcsönkérni jön , rosszabb esetben elpetykálja... tele a lépcsőház nyuggerrel. (gondolod hogy tisztában vannak a BTK-val ?
)
A másik, meg hogy én is kaptam mellédobott levelet, amit azzal a lendülettel fel is téptem, aztán láttam hogy a szomszédé. szerencsére csak 1 gázszámla volt, de ciki volt feltépett borítékkal bedobni a címzettnek... (és megtudni hogy lóg a tigáznak...)
Azért itt emeljük ki a bank felelősségét.... az 1. számú alapszabályt sértették meg: ügyfélről nem adunk ki infot...
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és megtudja . jobb esetben kölcsönkérni jön , rosszabb esetben elpetykálja... tele a lépcsőház nyuggerrel. (gondolod hogy tisztában vannak a BTK-val ?