- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Emericus Max #54 üzenetére
Az S21 olcsóbb lett az S20-hoz képest. 100 dollárral ha jól emlékszem, persze Magyarországon gyakorlatilag nem lett olcsóbb, de azt a forintnak köszönhetjük. Nyilván nem tudhatjuk, hogy pontosan mi miatt csökkent az ára, de szerintem ez is közrejátszott. Ugyanakkor minden bizonnyal a full HD kijelző is.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #41 üzenetére
Nézz meg pár luxus karórát vagy luxus autó belsejét, garantálom, hogy ami a üvegfelületet látsz az kizárólag funkcionalitás miatt van ott, nem az anyag prémium érzete miatt.
Azt is garantálni tudom, hogy azonos méretű minőségi bőr borítás, vagy szálcsiszolt fém(mondjuk 316L acél vagy titánium) sokszor annyiba kerül, mint az üveg.
A poharak amúgy szerinted azért készülnek üvegből, hogy érezd a prémium életérzést minden kortynál? Egy sörösüveg is prémium szerinted? -
whatwhatwhat
aktív tag
Végre tettek egy lépést afelé, hogy ésszerű anyagból készüljön a telefon, erre most visszatérnek az üveghez. Fel nem tudom fogni, hogy egy üveg hátlapon mit éreznek prémiumnak az emberek. Konkrétan egy üvegből készült prémium dolgot sem ismerek.
Régebben voltak bőr hátlapúak, meg volt kerámia is pont a samsungtól, de még a fém is sokkal prémiumabb ennél. Mindegyikre tudok negatívumot mondani, de azt legalább elfogadom, hogy ezek tényleg prémium érzetet tudnak kelteni. De ez az üveg imádat? Ezt nem tudom megérteni.
Érzésre szinte ugyanaz mint a műanyag, de legalább drágább és törik mint a ropi. Zseniális!Feleségemnek nemrég vettünk S21-et, egyikünk se érez semmi különbséget e között és egy üveg hátlapos között, azt leszámítva, hogy ez matt. De egyébként is teljesen mindegy, mert úgy is tokban tartja, ahogy a felhasználók 99%-a is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest