- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Én anno pont a műanyag hátlap miatt nem vettem S21-et, aztán mit ad isten, megkaptam céges telóként. Azt kell mondjam, hogy minden félelmem beigazolódott, a műanyag nagyon hulladék hatást kelt a hátlapon. Plusz köszönhetően annak, hogy nincs elkeskenyítve a telefon oldala, az egész egy nagy, ormótlan, 30 ezer forintos, kínai f*s hatását kelti. Rendkívül rossz érzés kézben fogni, de még szebben hordani is. Sokkal előbb tönkreteszi a nadrágjaim zsebét, mint az elődök. Semmi szerethető nincs benne, és egész konkrétan nulla a prémiumérzet, amit nyújtani tud.
Összességében az S21 minden szempontból egy nagyon rossz telefon, a legtöbb 100K-s kínai teló már többet ad majdnem mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest