- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Blizzardking #80 üzenetére
Én ezért nem használok tokot. Illetve nem csak ezért, de vastagon (haha) bennvan ez is.
Teljesítménytúrák alatt pedig jól jönne, egy olyan fajta, ami tankot csinál a telefonomból (S8+).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Blizzardking #78 üzenetére
Hmm, ez valóban jómak látszik. Elhiszem, ha azt mondod amúgy nincs ilyen, tényleg nem ismerem a tokokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Blizzardking #76 üzenetére
Igen, én is adott újdonság miatti visszalépésre gondoltam.
A TG elég gyakran felejtős, de tokból ezer létezik mindenféle készülékhez. Melyik telefonra nincs normális? Illetve mit értesz normális alatt? Én csak kihúzófülest használtam, a többivel nincs tapasztalatom.
-
törölt tag
válasz <Adamsky> #72 üzenetére
Környezeti kijelző = ambient display. Azóta fejlődött, de az alapelv ugyanaz.
(#70) Blizzardking: Ha valakinek dealbeaker egy újdonság, akkor még vehet olyan telefont, amiben az az újdonság nincs benne. A teljes kínálatot nézve a fokozatosság a jellemző.
A középkategóriában talán olyan telefon is kapható, amiben nincs megjelenéskori újdonság. (Ezeket nem ismerem, ezért a talán.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez az újdonságok első (néhány) iterációjára szokott teljesülni, ami természetes. Nem is tudok olyan technológiáról, ami eleinte ne lett volna egy-két fontos aspektusban gyengébb a korábbinál. Ezeket a hátrányokat viszont folyamatosan kiküszöbölik, az előnyöket kiaknázzák, és az új technológia átveszi a régi helyét.
A fejlesztés ilyen iteratív módon zajlik. Anélkül nagyon ritkán, magas költségek mellett jönnének csak újdonságok, ráadásul ez a minőségben se tükröződne (a laborban nem lehet tökéletesre tesztelni).
Emellett a One Plus 7 Próban már most nagyon klasszul megoldották a minimál kávás kialakítást. Én semmiképpen nem mondanám rá azt, hogy szép, de szar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Blizzardking #56 üzenetére
"Mivel vannak benne kamerák, hangszórók, ne adj isten minőségi hang kimenet, máris indokolt azok kiszolgálása, amihez hely és felület kell."
Hely és felület a kijelző mögött is adott. Valószínű, pár év után oda is költöztetik mindezt, technikailag megoldható.
Az akkut (3100 mAh) leszámítva a Galaxy S10e szerintem elég közel van ahhoz, amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #44 üzenetére
A divat és a tartós fogyasztási cikkek analógiája azért nem stimmel, mert az utóbbi 20, de még 5 évben is rengeteget fejlődött a technika, ezzel párhuzamosan a használati szokások és elvárások is alakultak. Ezért teljesen természetes az, hogy a Note 1-et a maga idejében, azzal a hardveres, szoftveres és infrastruktuárlis háttérrel értetlenkedve fogadták, mára viszont a nagyképernyős telefonok felé tolódott a piac.
Az öncélú változásoknál sokkal többről van szó. Közben aztán nyilván voltak, vannak és lesznek is vitatott dolgok, jelenleg ilyen pl. a káva és jack elhagyása. (Én egyébként a kávamentes dizájnt és 2:1-es kijelzőket is hasznosnak tartom. A böngészés és az irodai dolgok is kényelmesebbek egy ilyen telefonon, nekem pedig ez a fontos.)
[ Szerkesztve ]