- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Én így szerzek új, nem használt, de már kibontott telefont mát régóta és semmi para nincs benne. 3 hónap után így is úgy is továbbadom, mert még nem bukom el az árát, néha még nyerhet is rajta az ember. Ahogy mondod, valakinek "kölcsön" kell azonnal eladja és nagy összeghez jut, az elöfizut meg törleszti. Lényegében egy bank, és gyakorlatilag is, mert ha nem fizeti az ember akkor a banknak tartozol ami elviszi a házad nem fizetés esetén, de a telefonhoz nem nyúlnak, magyarán nem tiltják. Magyarba nem tudom hogy működik ez de elégge szkeptikusak otthon az emberek.
Mondjuk más kérdés hogy én ezt nem csinálnám mert utálom az előfizetéseket telefonnal(akárhogy is számolom rosszul jövök ki). Annak éri meg (legalább is itt luxemburgba) aki a legfullosabb telefont hozza ki, valami xxxl csomaggal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest