- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A nano akkor ér valamit ha hagyják majd a gyártóknak egyedi hűtéssel árulni. Hiába tűnik vonzónak, az eddigi képeken lévő hűtés és 175w találkozása nem sok jót kecsegtet, míg egy custom hűtéssel hangtalan lehetne..de akkor nem lenne nano....ugye. Baromira nem értem minek kellett egy modellt a méretre irányuló jelzővel elnevezni, ez a híres AMD marketing
-
Peat;)
veterán
Attól hogy még ez a helyzet az az érdekes, hogy a 380 ugyanannyiba kerül mint a 960-as jó indulattal. Ha a hűtők minőségét nézzük és azonos minőséget hasonlítunk akkor meg egyértelműen drágább(mondjuk ez nem újdonság, minőségi hűtésnek ára van AMD oldalon, nem is kevés).
Egy későbbi modellnek, pláne ha piacot is akarnak szerezni vele nem elég az a pár %, szinte észrevehetetlen teljesítményelőny azonos ár mellett. Szerintem AMD-nek árszintben nem kellene nvidia szintre lőnie, de majd az eladások lehet megcáfolnak.
A 290-es nem hiába olcsó. Én is vettem volna ha fele annyit enne, meg mindenki más is. De túl sok áldozatot kíván meg a táp, a házméret, a szellőzés és a hang iránti tolerancia szempontjából. Apró is tele van 290-esekkel, pedig teljesítményben kiváló kártyák...hát ennyit számít a többi dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest