- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MaxxDamage #172 üzenetére
valami avx -es teszt alatt ( prime ) mennyi a vege ?
-
pOwErOnE
csendes tag
válasz
MaxxDamage #172 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
MaxxDamage #111 üzenetére
( :
kitermel az sok mindent, csak részemről úgy vagyok vele, hogy ha van lehetőségem nem kazánt etetni az energiával , mindegy hogy hálózat ahonnan jön, napelem, szél, akkor nem etetem vele, mert amit feleslegesen elzabál tudom másra is használni
ha legtöbben így gondolkodnának, talán a mostani genes gyerekeknek egy picivel jobb lenne az életkörülménye majd 10-20-30 év múlva
nekem gyerekem nincs, nagyon remélem hogy 120-30* év múlva az élők sorát se gyarapítom - krisztián bácsi qrvq' sz@rul hangzik ( : , de én ilyen oldschool vagyok
50w-ből ma egy átlagos 30nm-es lakást be lehet teljesen világítani, csak szemléltetés végett
a klímám nyáron elkaristol 200w alatt amikor beállt a benti hőfok és csak kompenzálnia kell, sőt, jellemzően 100w környékén mocorog
nem a villanyszámla a gondom, sosem volt szerencsére
csak legtöbbeknek ez jut el az agyukig, amikor talán elgondolkoznak az élet nagy dolgain, ezért szoktam példának felhozniPuMbA
csekély 290e-ért...barátom kb két hónapja még 225e-ért vette alzáról
de nincs 4xxx sem, kisebb 3xxx-ek ára is defektes még mindig legtöbbször
vennék most 4650g-t, de ilyen egy év garos oem csodák kösz de nem
de legalább több vevője lesz az intelnek ( :szerk:
*120-30 az 20-30 akart lenni, 100 év múlva már öcccáz' lennék, belegondolni is rossz...( : -
Chaser
legenda
válasz
MaxxDamage #104 üzenetére
nekem is volt 2700, terhelve tudott zabálni - ott is mondjuk annyi volt a titok, levenni pár száz mhz-cel, mivel végletekig szét vannak ezek hajtva gyárilag az intel-amd meccs miatt, 3xxx-ek is -
azért annyit nem mint egy 10700
de az még 12nm
a villanyórát pedig nem nagyon érdekli az intel mért nem lép tovább a 14nm-ről, és az amd mért lépett tovább...( :
ha az intel a saját 7nm-en tolná már, valszeg amd-t hívnánk kazánnak..esélyesen már 10nm-en behozná a jelenlegi 7nm tsmc-t, de ugye toporognak mint liba a foschban' -
Chaser
legenda
válasz
MaxxDamage #85 üzenetére
ezzel én úgy vagyok, fűtőtest már köszönöm de van itthon ( :
ezek az én szemeben nem cpu-k, hanem fűtőtestek amik egyébként cpu-ként IS tudnak funkcionálni, de vga-val is így vagyok ha kazánsb
az érdekes az, hogy még egy illetékes szerv sem gyújtotta rá az irodaházat sem az intelre, sem az amd-re, a "65w-os" cpu-ival egyetemben
napi szinten látom milyen bőszen mondja a delikvens - itt, ák-n, neweggen, bárhol -, hogy húúúúúú szuper fogyasztása van, 65w, legyen az 10100, 10700, vagy 10900, mindegy, az szuperül fogyaszt
ma is kérdezett egy tag - már tegnap -, és mondta hogy azért gyanús volt hogy a 10900 nem 65w-ot eszik ha a 10100 is annyit
ennyi erővel írhatnának rájuk 20w-ot is, biztos van olyan órajel amivel elkaristolnak annyin is
fentebb linkeltem az anadteches kifejtést, én sem mondhattam volna szebben
csak ugye ha egyszeri user mondja az nem igaz
lehet nekik azért hisznek páran a 65w-os non-k 10700-tel ami 200w felett is eszik komoly terhelésen, ha nincs "bepipálva" bios-ban a 65w tdp limit...aminél viszont teljesítménye nem lesz -
Televan74
nagyúr
válasz
MaxxDamage #77 üzenetére
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MaxxDamage #77 üzenetére
Igen, ezt én is hiányoltam! A 10900k azért erősebb, a 10 mag miatt. A Cinebench tesztekben az hozza a 5800x teljesítményét kb.
-
Chaser
legenda
válasz
MaxxDamage #77 üzenetére
engem is
na meg a 630 vs 750, ezt a tesztet elnézve ennek a gen-nek csak az igp lehet a "nagy dobása"
mondjuk érdekes, mert +20-30%-os "előrejelzéseket" is láttam korábbról cpu téren
telhetetlenek vagyunk ( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest