- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pOwErOnE #129 üzenetére
Háztartási gépeknél változó mert ott pl én előbb megvenném a nagyobb teljesítményűt mert esélyes hogy erősebb is. Pl mikrosütőnél, vagy bár nem törvényszerű de porszívóból is inkább vettem használtan fillérekért 2200w-osat mint a mai 800w trágyákat. Volt is belőle vita hogy EU-ban már csak xW-os cuccokat lehet eladni, ez miatt ahol lehet én használtan veszek meg háztartási gépeket, lehetőleg olyanokat amiket meg is tudok javítani bár ez egyre ritkább.
Én annak örülnék ha a fent megadott cpuid részt tenné közzé intel az oldalán, azaz Base TDP, két turbo TDP és max TDP. Aztán én abból ki tudom logikázni mit mire akarok használni. Bár átlag user akkor sem fogja érteni mi micsoda.
Rozinéni receptet néz, Gémer Gyurka Cod48-al játszik max OC-val, Tervező Tibi meg 64 szálon renderel...nehéz ebből átlagot vonni.tasiadam
Nosza állítsd be ha tudja a procid a SST turbót (asszem skylaketől van, biosban hardware pstate néven lesz):
https://coderbag.com/product/quickcpu/features/hwp/intel-speed-shift-performance-settings
Ezt azért találták ki hogy rugalmasabban lehessen kezelni a turbót és el lehet osztani mennyi magot akarsz terhelni milyen mértékben, más magoktól meg elvenni...stb
Bocs nem Inteled van. AMD-nél nem tudom de szerintem ott is szabályozható valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest