- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A címet átfogalmaznám: UPC: százezernél is több ~balek.
Köztük én az egyik. Már egy éve van digital tv, eleinte lefagyott ha 5mp-nél gyorsabban kapcsolgattam a programokat, illetve, ha menübe léptem a boxban, de olyankor csak ki kellett húzni és 10 perc múlva, vagy néhány óra múlva már lehetett is tovább nézni.Most már nincs ilyen, váltja rendesen a programokat a box, néha (naponta 1-2x) kikapcsol de fél óra és visszajön.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #8 üzenetére
Helyi, Caracom.
-
WonderCSabo
félisten
Milyen szolgáltatónál vagy? T-Home? Digi?
D1rect: Nincs mit.
Integra: Sztem azért ennyire nem rossz a helyzet, de tény, h. a csomagokat nem az "értelmiségi" csatornákkal rakják tele. A népnek nem kell BBC Prime, ZDF, hiszen meg sem értik, igaz a Prime-on még felirat is van, de azt meg el kell olvasni...
-
Integra
titán
új alapcsomag. lol, több mint a fele szeméttel van teleszórva.
kíváncsian várom, hogy mikor mondják, hogy válasszon ÖN kedves ügyfél csatornát magának és csak azért kell fizetnie..
arról nem is beszélve, hogy az angol és német, de leginkább a német csatornákat kinyírják -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Nekem nem UPC, de DVB-C, es szinten jo velemennyel vagyok rola, csak ajanlani tudom!
-
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
-
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Mennyivel jobb mint a sima TV?
Mi a különbség? -
WonderCSabo
félisten
Én vagyok a 100000ból az egyik.
Ha jól tudom a UPC digital Budapesten, Debrecenben, Pécsett, Miskolcon és Székesfehérváron indult el. -
Majstor
senior tag
Ahammmm... szuper... nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest