- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Én is megnyugtatlak téged, pontosan annyira készült nekem ez a videó, mint neked. Kivéve, ha egy játékfejlesztő cégnél vagy döntéshozó és új grafikus motor licenszt akarsz vásárolni. Szinte már sajnálom, hogy úgy érzem emeli egy videó színvonalát, ha figyelnek az apró részletekre is, nem csak arra, hogy hogyan pattan a parázs és világítja meg a környezetet. Elnézést minden unreal engine fanboy-bót, ha létezik egyáltalán ilyen.
Nem akarok falme-et kelteni. Tehát szuper, mikor jön, várós, stb... -
WayneGace
őstag
Van némi különbség a sci-fi meg az egyszerű emberi logika között. Pl. nem lángvágóval megyek neki a láncnak, ha simán le tudom tépni, főleg, ha ilyen ultra-mega-hiber brutál robot aprító ember vagyok. Ha figyelnek az ilyen dolgokra is, akkor az szerintem növeli a videó színvonalát.
-
WayneGace
őstag
Ebben a nagy sötétségben el lehet fedni az új motor hinyosságait is, amellett, hogy pár fényeffekt is szépen mutat. Az a bajom az ilyen videóval függetlenül a látványtóll, hogy logikátlan számomra. Tudom, hogy nem is az a célja a prezentációnak, de mégis miért nem tépi le a láncot, ha ilyen erős, miért üt olyan nagyot egy cigi és miért nem lő a nagy gép azonnal, amikor látja, hogy a társait felaprították?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest