- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Nem értem miért van mindenki elájulva, eddig is voltak rá majdnem ilyen szép játékok, amik ráadásul a gyengébb 1.genereációs touchomon is futnak.
Az meg, hogy ezt a látványt el merték nevezni UE3-nak, az hihetetlen számomra, szimpla szemfényvesztés, csak meg kell nézni a videót ás látni, hogy ez még akkor sem közelíti azt meg, hogyha minden beállítást a minimumra teszünk, és beállítunk valami extrém kicsi felbontást. Erre csak azért, mert elnevezték UE3-nak, aminek semmi alapja, mindenkinek leesik az álla hogy húúúúúúúúú micsoda, közben csak rá kellene nézni a videóra ás hinni a szemünknek, hogy ez bizony nem az.
egyébként sincs értelme erre a cuccra FPS-t csinálni, mivel egyszerűen katasztrófa az irányítás az érintőkijelzőn, ráadásul az amúgy is kicsi képnek így az 1/3át kitakarod a kezeddel (próbálgattam én is a játékokat amikor megvettem a touchot, de hamar feladtam és maradtak az alap dolgok rajta, kővarázsló meg ilyenek.). Persze ennek ellenére ki szoktam próbálni az új címeket, de eddig egyetlen sem tudott 10 percnél tovább lekötni a Fieldrunners-t elszámítva, de az sem a garfikájától jó, hanem ötletes.
Viccnek jó volt, de ennyi. Amúgy remélem tényleg 5 éven belül utolérik az xbox360 tudását, bár kicsit gyanús, hogy a minimum 10 éves (sajnos pontosan nem emlékszem, mennyi) éves PS2 tudását sem sikerült eddig, max a psp-nek, de én még ara sem mondanám tiszta szívvel, pedig jó pár hónapig játszottam vele, jó sok játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest