- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Nem mondtam, hogy mindent megtalálsz ott, de találni jó pár dolog azért, még vezérlőt is, ami 5-6ezer dollár körül van. De ez már iparibb technika, mint a cikkben szereplő monitor, ami egy közönséges monitor HDMI-vel, amit bárki képes üzemeltetni. És ahogyan fentebb még említettem, az igazi speciális célra szolgáló eszközök nem kapnak hangot, és szaküzletben sem találod meg, kizárólagosan a gyártóval kontaktolva lehet információt szerezni róluk, és csak technikai paramétereket lehet kapni, általában nem polcról veszik le, hanem legyártják megfelelő példányszámban, és megfelelő szaktudású technikusok képesek beszerelni, és üzembe helyezni, esetenként megfelelően beprogramozni a kívánt működésnek megfelelően.
És ezt nem fejből mondom, mert egy nemzetközi cégnél, többek közt én intéztem kb 500 helységbe a megfelelő technikát (nem csak megjelenítés, hanem hangtechnika is) és egy lerajzolt elképzelés alapján volt szükség megfelelő eszközökre. A kiválasztott gyártóval pedig amikor megbeszéltük, hogy milyen célra kell, akkor ők megmondták, hogy mi az amire nekünk szükség lesz, és kértek méreteket. Tehát egy kijelző méretét is mi határoztuk meg, nem volt olyan, hogy referencia model, ha akartam, akkor csináltak 100:1 lcd-t.
És az ilyen dolgok azok amik valóban ipari felhasználásra vannak, és ezekről semmit nem fog halandó ember találni. A technikai paramétereket tartalmazó dokumentumokat is a gyártók szokták adni, általában PDF formában, és azt sehol nem lehet letölteni, csak tőlük lehet megszerezni.Szóval egy ilyen cikkben szereplő eszköz, mint amilyen ez is, ami fel van szerelve mindennel, csak plug n play, ezek messze vannak az ipari eszközöktől, bár nyilván nem otthoni felhasználásra van szánva, attól még elérhető bárki számára, az ára sem nagy durranás ha az ipari kategóriához viszonyítjuk. Ugyan akkor nem tudom mekkora közönsége lesz ennek, pont azért mert nem testre szabható a mérete, felbontása stb, hanem egy kész termékről van szó, és annak az esélye, hogy pont ilyen kelljen valahová, azért elég kicsi...
-
BlackSoft
addikt
Hát a hiba az Ön készülékében van
Vagy Ön nem elég képzett a google használatára, miután az Ön által említett termékcsoport számos példánya könnyedén megtalálható a google segítségével az Amazon webáruházában
Vagy csak Ön olyan személyiség (ez a valószínűbb), aki szerint mindenki hülye, még akkor is ha a másik kicsit jobban tudja.
Gondolom ha a cikk tengerbiológiáról szólt volna, akkor megint senkinek sem lehetne igaza, még akkor sem ha tengert sem láttál... Szóval részemről itt befejeztem, mert kezd unalmas lenni, hogy próbálok mondani valamit, de csak vissza bégetnek még egyet
-
BlackSoft
addikt
Azokhoz Amazon-on megtalálsz mindent... Aki nem hiszi járjon utána. Mindenkinek van internet, és ott ül előtte.
Amúgy az igazi ipari cuccokon nem hogy HDMI nincs, de sokszor elektronika sincs, hanem ide a helyszínre kivívott technikusok forrasztanak mindent össze hozzá, azok alapján, amik a megrendelő elvásársai. Magyarul a cikkben szereplő fancy monitort fogom és itthon bedugok neki 2 kábelt, és crysis-ozni is tudok rajta, egy ipari megjelenítőn meg azt sem tudod hova kell forrasztani a tápkábelt neki...
-
BlackSoft
addikt
Ez sem nem olyan termék, így a cikk sem olyan termékről szól
Hidd el, hogy belelátok ezekbe a dolgokba, mert millió eurós tételben üzleteltem már gyártókkal ipari felszerelésekkel, és se a Sony, se a Bose, se a Phillips oldalán nem lehet megtalálni azokat a speciális megjelenítőket, hangtechnikát, amiket vásároltam, csak egy PDF listát kaptam képek nélkül, specifikációval, amit még az oldalukról sem lehet letölteni, annak adják oda, aki felkeresi őket
Tehát, ami így fent van az oldalon, azt én pistabácsi módjára vehetek tőlük bármikor, ki is teszik, hogy láthassa az aki esetleg érdeklődik. De az igazi ipari szintű dolgok nincsenek így feltüntetve sehol sem
-
BlackSoft
addikt
Speciális helyekre speciális, ipari kijelzőt szoktak tenni, amikről nemhogy cikkek nincsenek, de még a gyártó oldalán sem lehet sokszor megtalálni őket, tehát ez inkább olyasmi, amit majd vehet tulajdonképpen bárki, és majd megtalálható lesz ismert áruházak kínálatában.
(#20) rodrigez: Senki nem beszélt home use-ról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- E-roller topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest