- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
"Miért probléma a kábel?" Tény, hogy nem az emberiség legnagyobb problémája, de szerintem kényelmesebb az élet nélküle. Ahogy a vezeték nélküli egérnek, billentyűzetnek, BT headsetnek is komoly piaca van, pedig mindegyik elég "egyszerűen" használható a te meghatározásod szerint vezetékes kivitelben is. Mégis...
"Mert semmi értelmeset nem tudnak már kitalálni és veregetniük kell a mellüket,hogy új dolgot találtak ki amiért megint pénzt kérhetnek el majd a sok buta felhasználótól aki be is nyeli a sok marketing dumát."
Részben egyetértek az elejével, de szerintem mindenki döntse el maga, hogy mi mennyit ér meg neki.
Anno engem is hülyének néztek az okostelefonért (amikor még nem létezett ez a fogalom) vagy a laptopért, és sorolhatnám napokig...Ha felmerül az egészségügyi kockázat, akkor viszont megint egyetértek veled, hogy inkább dugdossunk
"Abban biztos vagyok, hogy én 50 év múlva is be fogom dugni azt a qva kábelt..."
Ha már itt tartunk ez neked amúgy is tárgytalan mert vezetékes telefont használ nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A uBeam technológiája forradalmasíthatja az eszközök áramellátását. Nem kell új telefont sem venni hozzá.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest