- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Miért probléma a kábel? Mert semmi értelmeset nem tudnak már kitalálni és veregetniük kell a mellüket,hogy új dolgot találtak ki amiért megint pénzt kérhetnek el majd a sok buta felhasználótól aki be is nyeli a sok marketing dumát. Semmi más oka nincs a vezeték elhagyásának mint pénz. Nem lesz tőle jobb az életed,ha nem dugod be a kábelt. Sőt én biztos vagyok benne,hogy egészségre is ártalmasak ezek a rádióhullámok..
Abban biztos vagyok, hogy én 50 év múlva is be fogom dugni azt a qva kábelt,ha lesz akkorra még egyáltalán olyan,hogy villamos energia... -
Vesa
veterán
"Nem vagyunk egyformák, de ez nem baj."
Na igen, a dohányzásról is ezt mondták anno...Aztán meg mégse...Mert te a kábeleiddel nem zavarod mások egészségét, de a sugárzókkal operálók adásait nem tudod elkerülni, ahogyan a dohányfüstöt sem tudja a passzív dohányos. Namost, a dohányzásnál a lobbinak 60évig sikerült elnyomni az egészségre káros hatás tényét, itt akkor majd persze elhiszem, hogy ennek a lobbinak érdeke lesz kiteregetni ha netán mégis rákot okoz...
-
sb
veterán
Szintén.
Elég oda sugárzás (akármilyen hullámhosszú) ahova feltétlenül szükséges.
A vicc az, hogy így sincs nagyon hosszú távú és megnyugtató eredmény szvsz egyik élettani hatásáról sem. Inkább csak a "nem bizonyított" összefüggések. A legjobb és fizikailag legegyszerűbb érv/védelem a kis teljesítmény. Volt eddig... mert itt ugye az a lényeg, hogy legyen átvitt teljesítmény is.Innentől ez a legkézenfekvőbb védelem sem működik. Plussz megnézném a "célzást" is ezzel a rendszerrel.
A harmadik tényező pedig számomra a cél kérdése. Most komolyan ott tartunk, hogy egy indukciós lap "közelébe" nehezünkre esik odatenni valamit? Nemhogy kábelre dugni... Ok, nekem is van amikor a fülemen lóg és nem tudom a töltőn hagyni a telefont, na de nem ez a legnagyobb problémám...
"Okos" dolgoknak se vagyok ellene, de ami sok az sok.
Minél inkább meg akarnak oldani valamit helyettünk annál több a lehetséges mellékhatás. Nem feltétlenül csak fizikailag.
Nekem pl. jobban jönne sokkal, ha a Margitsziget jönne hozzám és nem nekem kellene kimennem. Olyan fáradtságos...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A uBeam technológiája forradalmasíthatja az eszközök áramellátását. Nem kell új telefont sem venni hozzá.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest