Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Nekem mondjuk 1 db pin kód generáló app futtatására kellene valami szuper kis méretű Android eszköz. Nem tennék bele SIM kártyát se, telefonálásra és más célra se igen használnám. Lehet hogy egy ilyen vagy a Soyes 6S lenne megfelelő.
-
effendi2
tag
Kell egy ilyen! :-)
Sajnos még sehol sem lehet előrendelni... -
Esetleg 3G képes.
-
iPhone 7 minus
-
atike
nagyúr
....már maga a cikk címe is poén, nem hogy amiről szól...
"Ultra pici iPhone 7 Plis"... Kemény.
-
max05
csendes tag
tud valaki valamit erről a kínai kickstarterről? jópofa amúgy
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #56 üzenetére
Az utolsó előtti bekezdésem pontosan erről szól.
Én is mindig privátban szólok.
-
-
.Szaki.
addikt
Valaki egyszer az életben magyarázza már el nekem, hogy mi az a "nyelvtannáci"?!
Azért, mert valaki elvárja egy oldaltól, hogy ne legyenek a cikkekben nyelvtani hibák, vagy elgépelések, akkor már "nyelvtannáci"? Lassan már ciki lesz az az ember, aki tud a saját anyanyelvén írni. Borzasztó, hogy lehetetlen úgy új kiadású könyvet olvasni, hogy ne legyen benne gépelési hiba. Régen erre megvoltak a megfelelő emberek, akik ellenőrizték és javították a hibákat. Ez is egy szakma. Borzasztó, hogy lehetetlen úgy egy cikket elolvasni, legyen az bármilyen oldal, politikai, autós, tech, hogy ne legyen benne gépelési, helyesírási hiba. Iszonyat idegesítő. Főleg, hogy ők újságírók, ez a szakmájuk, igenis elvárható, hogy ilyen problémák egy cikkben ne legyenek. Ezt úgy lehetne megoldani, ha lennének emberek, akik ellenőriznék a cikkeket kiadás előtt, mert erről nem maga az író tehet, aki negyvenszer végigolvassa ugyanazt a szöveget, olyankor már az ember agya autocorrect-ként működik és nem fogja észrevenni a hibát.
A helyesírás pedig nem csak olyanoktól várható el, akinek ez a szakmája, hanem minden egyes embertől. Azon a nyomorult közösségi oldalon is, azok az emberek, akik folyamatosan hozzászólnak mindenhez, egyszerűen botrány, hogy egy mondatot nem tudnak helyesen leírni, majd ha ezt valaki megjegyzi, akkor még ők sértődnek meg. Ez nagyon nagy baj. Ezek alap dolgok.
Az egy más kérdés, hogy ha valaki talál egy hibát, akkor azt a cikk írójának privát üzenetben meglehet írni, illik is úgy, nem pedig mindenki előtt kiemelni, hogy itt is szar, meg még a hatodik oldalon is. Egy privát üzenettel segíted az oldal fejlődését és szinten tartását. Itt megjegyezni pedig a színvonal lehúzása szerintem. Egyébként sokszor találtam hibát, mindig megírom az illetékeseknek és kedvesen válaszolnak, azonnal javítják a hibát és ez tényleg pozitív, hogy nem elküldik az embert a sunyiba, hanem látni a cikkben, hogy igen, eltűnt a hiba. Ez más oldalakon nem így működik, hanem még beszólnak, hogy akkor olvass mást. Pedig az is fontos, hogy az ember belássa azt, ha hibázik. Itt ez megvan és ezért jár a maximális tisztelet a PH! szerkesztőségének, mert látszik az igyekezet és a jóra való törekvés.
A tagoknak meg még jó, hogy beszólhatnak, ezért van egy szabályzat, azt be kell tartani, a moderátorok pedig betartatják. Akinek ez a feltétel nem felel meg, az nem értem miért regisztrált.
-
enginev3.0
félisten
Ó kína.....
-
.Szaki.
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #51 üzenetére
Abszolút!
-
-
.Szaki.
addikt
Ez mondjuk legalább egy olyan klón, ami vicces, ez tetszik.
Mondjuk nyilván minden tekintetben egy vicc az egész.
-
bollokcs80
Korrektor
Egy 4G-s chipsettel jó lenne wifi hotspotnak
-
Saccco
nagyúr
Ez nem is plus, hanem minus.
-
kriszpontaz
veterán
Kocsma túra telefonnak pont jó
.
-
Ste
addikt
válasz
AliceWake #34 üzenetére
A pontatlanság a Samus cikkben, illetve itt is.
Az előzőnél még várom a visszajelzést, az itteninél azonban szerintem egyértelmű.
Ugyanez volt a Mi Mix-es cikknél is, ott furcsa mód nem voltál ennyire érzékeny, pedig a probléma ott is ugyanilyen jellegű volt.
Kritikából így is keveset írok, de ha gondolod ezentúl ezeket megírom privátban -
Lassan utana kell neznem valami vizallo szemetnek, olcsobban jonnek ezek mint az mp3, jo lesz uszashoz ;D
-
Blizzardking
őstag
válasz
Integrale #38 üzenetére
Az az igazság, hogy sose nézem meg külön, ki írt egy cikket, nekem aztán tökmindegy. Meg népnevelősködni se akarok, se csatlakozni más bennfentesekhez, csak simán szóltam hogy ott egy elírás. Ha nagyon akadékoskodni akarnék, talán azt tudnám megemlíteni, hogy előbb legyenek rendben a magyar részek, és utána jöhet a latin, perzsa, ógörög vagy szanszkrit bölcselet. Azt is vegyük figyelembe, hogy aki a főételt készíti, az nagyobbat tud homorítani, mint aki a desszertre pakolja a rumos bogyókat. Persze azt is lehet szépen meg csúnyán. Szóval én tényleg csak szóltam eredetileg. Ja, és egy átolvasás mindig segít, különösen ha az ember profi szinten űzi az ipart, nemcsak kommentelget mint mink, akkor tanácsos.
-
-
Integrale
veterán
válasz
Blizzardking #37 üzenetére
Pontosan ez a baja Ste-nek is. Rendszeresek az ilyen jellegu hibak, a rosszul hasznalt kifejezesek.
Nem kiakadni kell a kritikan, hanem epitkezni belole! -
TTTotya
senior tag
Cuki
-
blagolf
senior tag
Picit nagyobb az Xperia Minimnél, beleférhetett volna legalább akkora kijelző (3coll). Nekem így is tetszik, tök jó ilyen kicsi telefonnal beszélgetni. Sokkal kényelmesebb mint a mostani tepsikkel.
-
kovy79
őstag
-
nuke7
veterán
jó lenne mondjuk 4"-es kijelzővel meg normális hardverrel...
-
rdt89
addikt
Oké kell egy ilyen, még mp3 lejátszónak is megéri.
De a 6s-be 1100mah-s akkumulátor is belefért, pedig számozás alapján az az elődje gondolom én.
-
-
batai15
félisten
Ez kicsibe eleg ronda
-
Bambuszpro
tag
Hehe pofás kis darab
-
Gergosz2
veterán
kínai kickstarteren (nem tudjuk, ott hogy hívják)
Aliexpress, Banggood, Gearbest stb preorder.
-
Ste
addikt
"A most piacra dobott apróság viszont konkrétan és egy az egyben az iPhone 7 Plus klónja. A Soyes 7S viszont méretéből fakadóan annyira nyilvánvalóan nem egy iPhone, sőt, még véletlenül sem alkalmas megtévesztésre, hogy talán megbocsájtható."
Akkor most klón vagy sem? Az egyik mondat és a cím ellentmond egymásnak.
A klón pedig a wikiszótár alapján :"Pontos másolat; számítástechnikában olyan termék vagy szoftver, amely működésében pontosan utánoz egy más gyártó által tervezett drága terméket" azaz lehet a másolat szó, mint jelző használata előnyösebb volna, bárba felső mondatot ekkor is javítani kellene -
Mr.Silkó
veterán
Pofám leszakad!
-
Kulcstartóra pont jó lesz!
-
-
hemaka
nagyúr
Haha, ez nagyon kemeny
Meg a cucc is az lehetett, amit szivtak, amikor ezt kitalaltak.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #12 üzenetére
Hát a screenshot alapján legalább LP, persze ez nem garancia semmire...
Durva ez a telefon.
-
Ha minimum KK fut rajta, lehet, hogy valahogy meg kéne szereznem
-
Csapoati
nagyúr
600 mAh két napra? Persze, én meg 10 napig bírom két Sport szelettel.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
Lehet külön antennával is szerelni a telefont. Amúgy alapjáraton az MT6580 SoC-ban 3G-s antenna van.
A cikkhez: nekem tetszik. Munkásnak, beszélgetősnek jó.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pauliboy23 #7 üzenetére
Nekem is ilyen chipsetes az egyik telefonom...de nem tudok Négygéről
-
pauliboy23
senior tag
Volt egy Navonom anno ugyanezzel a chipsettel és nem volt 4g.
-
Pete55555
addikt
Ez marhajó! Céges telónak ide vele
-
RaveForce
veterán
Dragam, veletlen kimostam a nadragodban felejtett telefonod 60 fokon
Btw, 7S vagy S7? Mind2 elnevezes szerepel a cikkben. -
speedy87
csendes tag
Egy újabb hamis duplakamera
A Dogee Mix-nél is jót röhögtem.
-
aprokaroka87
nagyúr
A 6580 biztos tud 4G-t?
Vagy utólag odahegesztették? -
total90
veterán
Kis édes
-
jacis
nagyúr
Durva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest