Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Tamás9x

  őstag

  válasz Graphics #38 üzenetére

  Ha neked ettől jobb, hogy elképzelsz egy világot magadnak, hát tessék :D
  SP Flash Tool?
  Hozzászólás gyűjtésnek nagyon jó, látom 47K össze is jött belőle.
  Na tehát ha hülye a user, és am se ért hozzá megveszi feltelepít mindent használja, és ha már hulla az aksi vagy lassú akkor ennyi pénzért nem rest lecseréli. Örül, hogy leejtés után nem törik össze... 76.000ft-ért :)

  Ha ért hozzá a user, akkor előtte utánnaolvas, megnézi a támogatottságot, hogy nulla, de van hozzá V01-211122 amit ha akar meg tudja főzni, és oda formál ahova akarja akkor megveszi és foglalkozik vele. örül, hogy leejtés után nem törik össze, és sokáig bírja az aksija. 76000ft. ért játszik kicsit.

  Amiről beszélsz, így jól hangzó dolgok de kb semmire nem jók. Értem, hogy lehet rajta lovagolni oylanok előtt akiknek halvány lila gőzük sincs róla, de semi értelme magadat égetni feleslegesen egypár hozzászólásért. 76000ft-ért nem Iphone vagy Samsung szint hardveresen. De burkolatban messze túlmutat rajtuk, ezért is Armor a neve.
  Ez egy budget strapatelefon, még midnig :)

  [ Szerkesztve ]

  Matematika/Földrajz tanár korrepetálást, érettségire és pótvizsgára való felkészítést vállal Nyíregyháza központjában. (Sólyom utca) 3500FT / 60 perc Margitics Éva Tel:. 06304131025

Új hozzászólás Aktív témák