- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
Az Ulefone Armor 6S Helio P70 - nel még mindig jobb pedig már két éves kiadás. Full HD kijelző plussz szerintem még hardveresen is erősebb. Nem tudom mi folyik a mobil piacon de mintha gyenge idejét múlt chipseteket próbálnának elsütni új köntösben és ez szinte minden márkára igaz az alsó- közép szegmensben. Ez a telefon visszalépés a korábbi kiadásokhoz képest. Ennyi pénzért jobbat lehetett venni.
-
-
pp88
tag
https://rendeljkinait.hu/hirek/gyorshirek/brutal-olcson-adja-a-hekka-az-ulefone-power-armor-14-et/
Sajnos ez a sima 14. Nem a pro. -
-
pp88
tag
Jelenleg 46.000 forint az ára a Hekkán. Egy próbát megér ennyiért. 🤷♂️
-
-
motofi
aktív tag
válasz
t72killer #53 üzenetére
Elfogadom, de ez enyém az S6 eddig bírta. Van iPhone XR céges (amúgy sosem vennék) na az sem sokkal jobb. Engem nem érdekel, hogy mekkora nevek meg mekkora Hype van mögötte egyszerűen ezt tapasztaltam. Ez az Armor úgy látom többszinten visszalépés az enyémhez képest hiába viszonylag friss kiadás mind kijelzőben, hardveresen gyengébb ahogy látom.
-
-
-
motofi
aktív tag
Örülök a tesztnek jelenleg egy Ulefone Armor 6E mobilt használok több mint két éves eddig egy telefonom sem bírta nem fagy az akkumulátor még bírja biztosan egy napot. Érintés érzékenység, kijelző kiváló napsütésben is jól látható pedig IPS. Kamera gyengébb mint mondjuk egy Galaxy S6 vagy Lg V30 de bőven használható még működő videó stabilizátor is van benne. Hívásrögzítés ami nálam egy alap feature is működik. Összességében ez eddig a legjobb telóm pedig csak ULEFONE. Az viszont igaz, hogy megragadt Android 9 amivel kiadták, de így is jól működik nem fagyogat mint anno az S6 akinek az akksija egy év után már alig bírt egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest