- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Sk8erPeter #359 üzenetére
”Ezek szerint tényleg nagyon fenntartásokkal kell kezelni minden ITCafés cikket, mert a cikkíró hozzáértése megkérdőjelezhető...”
Szomorú de így van, főleg mostanában. Nekem egyébként 3 kattintás volt megtalálni a megfelelő infót. Mondjuk a kérdés mindig felvetődhet, hogy mi a hiteles infó és mi nem, sajnos a lapcsalád egyre kevésbé az.
-
DRB
senior tag
válasz
Sk8erPeter #356 üzenetére
Az nem a verziószáma hanem a neve.
-
DRB
senior tag
Ha nem az egyik kezemben tartom a gépet(mint egy tablettet), nyilván a másikkal meg kezelem(tapizom), hanem ülök előtte és ugyan úgy áll a kijelző mint az asztalon, akkor laptoppon is felejtős a tapicskolás. Volt nálam egy érintős laptop(HP touch akármi, nem emlékszem hirtelen a pontos típusra), amíg laptopként használtam addig hozzá sem értem a kijelzőhöz, próbálgattam természetesen, de rohadt kényelmetlen volt, csak amikor átforgattam a kijelzőt és „tab”-bá alakult a gép, na akkor lett kényelmes(ebb). Bár kézben tartani így is kényelmetlen volt, elég hamar, túl nagy és nehéz volt tabletnek, pedig „csak” 12 colos volt, ha jól rémlik. Szóval ez az érintős vonal asztalon illetve normál laptoppon(tehát nem tabletté forgathatón) felejtős, szerintem. Ha lenne eszük a MS döntéshozóinak, akkor hihetetlen sebességgel átalakítanák a Win 8-at, úgy hogy a felhasználó dönthesse el, akarja-e a csempés és butított megoldást, ami nyilván az érintőképernyős(elsősorban mobil) vonalon előnyös lehet, vagy marad a normál start menünél és desktopnál, ami inkább az asztali gépeknél lehet előnyös. Persze, tudom, most is van desktop a Win 8-ba, de aki nem akarja csempéket meg a butított alkalmazásokat annak meg se jelenjen. Pl. egy SP1 keretén belül ez(is) megoldható, szerintem hamar népszerűbb lenne a Win 8. De ez huzavona senkinek nem jó, a felhasználók elégedetlenek, a MS-nek profit kiesés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest