- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy az == nem tranzitív, elég ősi okai vannak, stb. De konkrétan én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol ez probléma lett volna. Többször használok ===-t, mivel elég szigorúan ellenőrzöm a változók típusait, valószínűleg ezért. Backtrace PHP 4.3 óta van. De a 4.x egy vicc, ténylegesen úgy igazán az 5.2, de inkább 5.3 óta használható jól, ez igaz. Azóta kezdik kidobálni a régi hülyeségeket (register_globals
), remélhetőleg előbb-utóbb javulni fognak ezek a gondok.
PHP-nál szabadság alatt azt értem, hogy könnyű vele kódot írni, szinte bármilyen stílusban, nincs megkötés, hogy pl erősen típusos vagy OOP van csak, stb. Igencsak elterjedt, sok emberhez eljutott. Ami meg ilyen populár nyelv, ott több lesz szar.
-
Nem értem mi ez a sok hsz, nincs olyan, hogy fos nyelv, hisz akkor nem terjedne el.
Hülye kókánymesterek vannak csak, akik nem képesek normális kódot írni, még ha akarnak, akkor sem. Pl a php annyira korlátok nélküli, hogy piszok egyszerű megtanulni és gányolni vele. Tadaa, a PHP szar...
...ja nem, hanem a programozó.
Én személy szerint a .NET-et "utálom", de csak azért, mert csak windowson fut (hivatalosan). De attól még nem szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest