- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
De mi van akkor, ha a két fejegység nem szinkronban mozogna, nem egy sávon kellene feltétlen állniuk, hanem egymástól függetlenül mozoghatnának értelmesen, egymás "munkáját" figyelembe véve. Tudom is én pl. merevlemezen belüli másolásnál fel van osztva a cucc 2 partícióra és én az egyikről a másikra másolok. Normál esetben össze-vissza mozog a kar mert egyedül van és fizikailag messze levő részre kell írnia a kiolvasott adatot. Ilyen helyzetben mennyivel előnyösebb, ha a második egység végzi az írást. De ez egy egyszerű példa, számos szinkron írás, olvasás folyamat megy végbe használat közben.
Valahogy így képzelem el a felépítést, persze jobban megcsinálva, nekem most hirtelen így sikerült. -
Nem rossz elgondolás. De talán már az is segítene, ha a hagyományos felépítést fejelnék meg még egy szemközti mozgó fejegységgel. Így párhuzamosan egyszerre több adatot lehetne kiolvasni, írni egyszerre. Bár ennek biztosan van valami technikai problémája, hogy nem valósították meg. Bár ha ebben az újban meglehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest