- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagymas7up
tag
Úgy látom megjöttem a soha nem hibázó, tökéletes lények fórumába. Akkor meghunyászkodva távozom is, mert Én csak ember vagyok aki néha téved, hibázik és még baleset is érheti. Bocsánat a tökéletes uraktól és hölgyektől, hogy ide tolakodtam tökéletlenségem ellenére. Azért nincs harag, ugye? Nekem sajnos esett már le telefonom többször (munkahelyen polcról, zsebemből), estem el telefonnal a zsebemben, illetve sajnos már autóval is ütöttek el (nem voltam hibás benne). Aztán olyan is volt, hogy a hideg utcáról bemebtem a lakásba, letettem a telefont a polcra, fél óra múlva kikapcsolva találtam és többet be sem kapcsolt. Itt is biztos hibás voltam, mert minek kell egy szegény telefont télen használni az utcán.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
hagymas7up
tag
Nem is tudtam, hogy az természet ellenes, hogy zsebre vágom mielőtt kiszállok a teherautóból és kicsúszik kiszállás közben pont egy szép tócsába, mert épp szakad az eső. Mindezt 2napos falgship teszi és nyenya is neki. Jah és a Te gondolat meneted szerint Én vagyok a hülye, hogy használok egy használati tárgyat és nem vitrinben tartom illetve óvom még a széltől is. Szerintem kicsit furcsa meglátásaid vannak a telefon használat kapcsán.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
hagymas7up
tag
Ezt nem gondoltad komolyan Te sem, ugye?? Miért kukáznánk egy normális androidost egy szifonért? Nem mindenki divatozni akar. Pláne nem egy mini kijelzőn. Senki nem fogja a robotját vagy csempéjét kukázni egy mini szifon miatt. Akieg igen, az meg is érdemli a sorsát. Arra csak a már jelenleg is almát használó emberek fognak ugrani akiknek a jelen sorozat túl lapát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest