- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagymas7up
tag
Úgy látom megjöttem a soha nem hibázó, tökéletes lények fórumába. Akkor meghunyászkodva távozom is, mert Én csak ember vagyok aki néha téved, hibázik és még baleset is érheti. Bocsánat a tökéletes uraktól és hölgyektől, hogy ide tolakodtam tökéletlenségem ellenére. Azért nincs harag, ugye? Nekem sajnos esett már le telefonom többször (munkahelyen polcról, zsebemből), estem el telefonnal a zsebemben, illetve sajnos már autóval is ütöttek el (nem voltam hibás benne). Aztán olyan is volt, hogy a hideg utcáról bemebtem a lakásba, letettem a telefont a polcra, fél óra múlva kikapcsolva találtam és többet be sem kapcsolt. Itt is biztos hibás voltam, mert minek kell egy szegény telefont télen használni az utcán.
-
hagymas7up
tag
Nem is tudtam, hogy az természet ellenes, hogy zsebre vágom mielőtt kiszállok a teherautóból és kicsúszik kiszállás közben pont egy szép tócsába, mert épp szakad az eső. Mindezt 2napos falgship teszi és nyenya is neki. Jah és a Te gondolat meneted szerint Én vagyok a hülye, hogy használok egy használati tárgyat és nem vitrinben tartom illetve óvom még a széltől is. Szerintem kicsit furcsa meglátásaid vannak a telefon használat kapcsán.
-
hagymas7up
tag
Ezt nem gondoltad komolyan Te sem, ugye?? Miért kukáznánk egy normális androidost egy szifonért? Nem mindenki divatozni akar. Pláne nem egy mini kijelzőn. Senki nem fogja a robotját vagy csempéjét kukázni egy mini szifon miatt. Akieg igen, az meg is érdemli a sorsát. Arra csak a már jelenleg is almát használó emberek fognak ugrani akiknek a jelen sorozat túl lapát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha már az Apple az idei bejelentésnél nem teljesítette a felhasználók vágyait, a remény újra él, hogy a következő generációnál ez megtörténik majd.
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest