- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Meg 1 ilyet!
Andro Bench Storage Benchmarking-ot.
Szeretném tudni mielőtt belevágok.
Ha belevágok.
Mi a különbség a "sima P30 pro-hoz" képest!?
Köszi szépen! -
p2pp
őstag
Vki tolhatna ide 1 Antutu eredményt!
Köszi szépen! -
-
janeszgol
félisten
Lehet nem az ev uzlete, de nem is rossz ajanlat.
-
k-adi
nagyúr
Teljesen elkötelezettek a HMS mellett - a nemrég készült MA interjúban is kiemelte ezt Lyon Shennel, a Huawei lakossági üzletágának hazai vezetője...
...azért adnak ki még gyorsan egy újabb gms-es variánst.
szerintem érzik ők is, hogy a p30 volt az utolsó igazi telójuk, így még adnak neki egy tisztelet kört egy
új szín"new edition" formájában -
k-adi
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #14 üzenetére
Igazából felmerülhetne kérdésként az is, hogy mikortól számít valami "New Editionnak" valami, ugyanis új színvariáció egy vicc, az Android11-el jön update szintén vicc.
Szóval kicsivel más, jobb ram van benne és ettől már valami New Edition lesz??
-
Gubu0101
veterán
Ez csak egy példa.A boltok mellett ott van,hogy Kiemelt vagy hivatalos partner,nyilván ezeknél az ár kötöttebb,mint más boltoknál.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #38 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy többségében nem ebbe a régióba szánt mobilt adják, amire a hivatalos szervíz simán mondhatja hogy nem javítja. Meg ha meghibásodás van nekik kell küldeni ezt alá is támasztja. Szóval hiába írják ez nem az a gyártói garancia mint amit a hivatalos viszonteladók adnak.
-
-
-
-
Remekelek28
őstag
Sok p30 modellt fogunk még látni a köv években. :)
-
válasz
#40047616 #37 üzenetére
Mondjuk ez pont nem igaz: Turbado: 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül.
(#34) bufi01 Ajándék cuccokat csak előrendelők kapják. Ha itt tartunk Magyarországon hol előrendelhető amúgy? -
pecccccccca
őstag
Ez a vergődés szánalmas amit a huawei csinál.
-
-
rdt89
addikt
Mennyire jó, hogy már eleve Android 10-el kapja a felhasználó, hát már ezért megéri megvenni, főleg, hogy a P30 Pro már 160-ért kapható a régi verzió. Inkább lefrissítem én 10-re, hogy spóroljak pár gurigát.
-
törölt tag
válasz
gyonyoruwok #3 üzenetére
Szerintem meg maguk sem tudjak mit csinalnak.
-
p2pp
őstag
Az UFS 3.0 lesz állítólag a különbség a Gsm aréna szerint.
Kivágtam a sebesség tesztet, csatolom.
A P30 pro és P40 pro tesztjeit vágtam össze.
Mire lehet számítani? Ezek az értékeknél csak az Ufs tipusa számít vagy a Ram tipusa, sebessége is játszik?
A 2 között lesz vhol vagy inkább a P40 felé hajlik majd?
Vki írta, h lehetne reszelni a kamerán még kicsit.
De akkor már tudom vegyünk P40 pro telót. -
beastars
tag
Hogyan húzzunk le még egy bőrt egy olyan rókáról, akiről már nem csak a bőrét nyúztuk le, Szánalmasok de tényleg. persze hogy hülyére kell venni az európai embert. Bár mondjuk a akinek megéri , akkor meg jol teszi a huwei ha hulyére vesszi őket
-
-
Akkor is sok lenne, ha kapna Gorilla Glass 6-ot is!
-
-
Ezt komolyan kérdem mi ez a telefon?
Nem tudom hova tenni ezen az áron. Nincs se fullos kijelző pop up kamerával, se headphone jack, se semmi olyan, ami megindokolná ezt a felárat. 8GB/256 GB konfigurációban meg a sima P30 Pro is elérhető ennél már kedvezőbb áron, akkor ennek mi a túró értelme van?!
Ráadásul kapott ilyen fos ezüstös színt is, ami a kutyát nem érdekel a gyönyörű Aurora Blue vagy Breathing Crystal színek után. Értelmetlen egy készülék így újra kiadva, de legalább drága.
-
vanye
senior tag
Mindezek után erősnek érzem a legutóbbi huaweies interjút a hazai lakossági üzletág vezetőjével, ahol olyanok hangzottak el, hogy "új technológiák", "kihívásokból lehetőségek", no meg a HMS orrvérzésig való emlegetése. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy olyat is lenyilatkozott a muksó, hogy az "új Huawei-okostelefonok a HMS-re épülnek, és nincsenek rajtuk Google-szolgáltatások".
Értem én, hogy ez egy ún. "Edition", egy újabb iteráció az egyik korábbi telefonjukat illetően, de mivel amúgy új termékről van szó, legalább ne hamukázzon jó egy héttel egy ilyen hír megjelenése előtt az ország legolvasottabb mobilos sajtóorgánumnak.
Mert akkor az van, hogy kijön a hír erről a mobilról, az a szarkupac meg, amire az van írva, hogy "Büszke, új élet Google-szolgáltatások nélkül", az meg ezzel a lendülettel a fejére ömlik. -
Ezekiell
veterán
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Csak annak
-
Ezekiell
veterán
válasz
Zsoleszhun #14 üzenetére
Az UFS3.0 azért upgrade - de nem éri meg a 750 EURt.
-
törölt tag
Nem tudom 100 ezres felárat megér e a sima P30 pro-hoz képest a +1 év support.
-
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Akkor alapvetően nem éri meg forgalmazni
Ennyi.
-
Mitől lenne annyi? Egy P30 Pro jelenleg kb 170-190 ezer forint.
-
Legalább adják olcsón sallang nélkül, hogy meg is érje megvenni. Tényleg csak azt akarják bizonyítani, hogy a szarban is nagyot akarnak szakítani?!
-
jacis
nagyúr
Próbálják megállítani a csökkenő eladási tendenciájukat. Ez a készülék nem fog sokat változtatni a helyzeten.
-
válasz
gyonyoruwok #3 üzenetére
Totyognak
gatyagugli nélkül, remélik a nagy kavalkádban hátha páran gms-mentes telót vesznek véletlen. Gyakorlatilag flood-olják a piacot: ha lenyitsz egy készüléklistát, 3 oldalon keresztül mennek majd a hüjevej p30-p40 variánsok, a többi gyártó készülékei meg elvesznek a tengerben. -
andor80
senior tag
-
andor80
senior tag
"
P30 Próra frissítés formájában a felhasználónak kellett telepítenie."Volt már ilyen az új színnél nemrégen:
[link]A 750 euro az valami rossz vicc..Nem tudom mit fogyasztanak a huaweinél de én NEM kérek belőles és őket is kérném álljanak le vele...
-
Noukoum
veterán
Akkor itthon ~265e lesz? Hát nem tudom, ezt komolyan gondolták?
-
gyonyoruwok
tag
50 euróval olcsóbb a P40-nél, és vehetsz Old Edition P30 Pro-t is...nem tudom hova tenni a huawei legutóbbi lépéseit
-
nozs23
addikt
Bár nem vagyok a márka rajongója és ezt a jelenlegi újracsomagolós mizériát is haláltusának érzem, azért egy így 256 GB-al, ajándék BT fülessel és hangszóróval nem rossz ajánlat ez. Az érdekelne, hogy ezekre a modellekre milyen hosszú támogatást, hány főverziót gondolt vagy engedhet meg magának a Huawei?
-
_flamer
aktív tag
Ilyen "kombóban" nem rossz vétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Need for Speed Pro Street
- Vicces képek
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest