Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilvan az eredmenyek minositik mindenki munkajat, de azt hiszem az a teny, hogy az ingyenes frissites lejarta ota nem sikerult szamottevoen novelni a Windows 10 reszesedeset, eleg jo indikator arra nezve, hogy jo iranyba haladnak-e. Persze amikor majd kidoglenek a regi vasak, az ujakra meg mar csak Windows 10 mehet, majd megint dongethetik a melluket, hogy csak sikerult novelni a reszesedest, mert a "piacnak ez kell".
Nekem persze az a velemenyem, hogy nagyon nem jo iranyba haladnak es orulok is neki, mert ha egyszer vegre megtorik a monopoliumuk, rajonnek, hogy nem legures terben mozognak es igenis oda kell figyelni a vasarlok igenyeire - amit egyebkent pont a kapcsolodo hir is mutat.
-
SP4C3
veterán
Az már mindenkinek a maga dolga, hogy mit buherál powershell-el meg mit ír át a registry-ben. Az nemugyanaz, mintha lenne egy működő kapcsoló mondjuk a control panel-ben.
Telepítsd fel a win10-et alapbeállításokkal és rakj fel egy működő tűzfalat, ami kifelé is szűr és kérdez minden-re. Meg fogsz lepődni még a powershell backódás után is, hogy mi minden mászna ki a hálózatra. -
jacint78
addikt
Megoldottam, áruházastul mindenestül kiganéztam az egészet, a beépített rendszegazda fiókot használom (így amikor valami indítani akarja az eddzs-et azt mondja, hogy az nem használható ezzel a fiókkal, ilyenkor olyan szomorú szoktam lenni.
), tulajdonképpen XP-ét csináltam belőle.
Mint mondtam nem akarok programokat felrakni a start menühöz, próbáltam párat és egytől egyig bugos szar az összes.
Ami nagyon felcsesz még az a file társításokba való belekokoskodása, az megőrjít.
-
SP4C3
veterán
Na látod ez a baj, hogy "mindössze ennyit kell tenned". Ez összeadódik minden kis és nagyobb szarságnál és abból következik az a rémálom, amikor jön a fap-grade és minden visszaállítódik, mert mikibácsi megjavítja neked, hamár elállítottál valamilyen huncutságot. Ez az egyik baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged